Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak szeretnétek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak szeretnétek?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy van olyan aki vágyik gyerekre? Hányszor szoktatok szexelni a párotokkal?

Volt olyan akinek hamar összejött?

Én kb csak olyanokat fogtam ki aki rettegett a gyerekvállalástól, 30-elmúltam és szeretnék már nagyon.

N/31

2023. dec. 25. 16:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
49%

17es vagyok

Egyébként nekünk férfiaknak is vannak aggályaink. Mint írtam, mindketten szeretnénk gyereket, én is nagyon, csak néhány dolog még kell rendeződjön. De izgulok. A párom elvan hízva, nagyon stresszes a munkája és fizikailag is nehéz, és ugye már 30. Plusz évek óta fogamzásgátlót szed. Mind mind olyan tényező, ami megnehezíti a teherbeesést. Plusz tudom, hogy ehhez azért meg kell növelni az együttlétek számát, neki meg a libidója kb nulla lassan. Csak szűk kőrben is több ismerősünk is van, akik hasonló korosztályban nem tudják összehozni a gyereket, hiába szeretnék nagyon mindketten. És ja, nem minden férfi retteg a gyerektémától. Ettől talán igen, hogy nem lehet majd.

2023. dec. 27. 06:05
 22/23 anonim ***** válasza:
Kevés olyan férfit ismerek, aki szándékosan gyereket akart. A legtöbb pasira a nő erőlteti rá a gyereket, aztán csodálkozik, hogy hamar tönkremegy a kapcsolat és egyedülálló anyuka lesz valakiből.
2023. dec. 29. 19:21
 23/23 anonim ***** válasza:
Aki meg akar, az is csak ilyen indokokkal, hogy hasonlítson rá, meg a vért, nevet vigye tovább... Abba már nem gondolnak bele, hogy mennyi nehézséggel jár együtt, ők csak a bulis részből akarják kivenni a részüket, a többit meg csinálja a nő.
2023. dec. 29. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!