Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró fiúk bennetek sooóse...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró fiúk bennetek sooóse merült fel kétség a heteróságról?

Figyelt kérdés
Szóval arra gondolok itt, hogy sose gondoltatok arra, hogy sráccal kipróbáljátok? Nem azért mert kívánod, hanem hogy igazold amit gondolsz. Azaz hogy tuti nem áll fel pasira és nem élvezed. Nyílván azzal hogy fel se áll már eldől a dolog, de értitek mire gondolok. Sose merült fel bennetek a teszt, hogy nyugodtak legyetek? Én ugyanis gondoltam már ilyenre, de közbe meg félek is mi van ha mégis felállna és akkor meg ott lenne egy nagy dilemma.
2024. aug. 6. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
De. Igaz én nem görcsölök erre. Ha biszex lennék se kavarna fel. Egyszer tuti hagyom egy csávónak ha lesz ajánlat.
2024. aug. 6. 15:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, feláll és el is mész!
2024. aug. 6. 15:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát ez szerintem egyáltalán nem fix. Sőt!
2024. aug. 6. 15:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nem gondoltam
2024. aug. 6. 15:51
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

Engem izgatott,kipróbáltam,ès rájöttem nem az èn pályám. Azóta nem izgat,nem fantáziálok róla. Heterónak vallom magam,csak kiváncsi voltam.

Mielőtt puffognátok,hogy tagadom a biszexualitásom, 46vagyok, az eset pedig 20èves koromba törtènt. Tehát 26èves törtènet.

2024. aug. 6. 16:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Pont ezért vagyok hetero.
2024. aug. 6. 16:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2024. aug. 6. 16:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2024. aug. 6. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!