Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valami baj van velem? Vagy ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami baj van velem? Vagy ez normális?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, szűz. Voltak srácok akik bepróbálkoztak nálam, de egyikükhöz se tudtam vonzódni, pedig külsőre és belsőre is eléggé változatos volt a "kínálat". Egyszerűen nem láttam eddig olyan pasit, aki felkeltette volna az érdeklődésemet. Ez alatt nem csak azokat értem, akiket nap mint nap látok az utcán, hanem a hírességeket is. És ennek ellenére is 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem vagyok aszexuális, mivel érzek vágyat az aktív nemiélet iránt. Azonban egyetlen személy se tud lázba hozni, még elképzelni se tudok ilyet (mondjuk utóbbinál simán benne van a pakliban, hogy nem vagyok túl kreatív személyiség).

Mit gondoltok? Velem van a baj? Ha igen, akkor mi és hogyan változtathatok rajta?

2018. okt. 24. 22:00
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Magas a léc. F-37
2018. okt. 24. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:
2%

Igen, veled van a baj! (tényleg azt hitted, hogy mással?)

21 éves korban szüzen 100%-ra kijelenteni hogy nem vagy aszexuális - hát, elég nagy bátorság!

Fordulj orvoshoz.

Mielőbb.

2018. okt. 24. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Nincs veled baj, de ez nem csettintésre jön. :) Nem úgy van az, hogy na most te jól nézel ki meg még vicces is vagy szexeljünk. Főleg hogy nincs ebben tapasztalatod. Ne hajszold annyira ezt a szexualitás témát, pont amiatt nem annyira jön össze. Majd megismersz olyan srácot előbb-utóbb aki szimpatikus, meg megfelel neked minden téren és ha érzelmileg is kötődsz hozzá akkor magától értetődő lesz az is, hogy megvan köztetek úgy a kémia hogy el tudod képzelni vele az együttlétet. :) Addig csupán testi vonzalomra alapozva ez nem működik.
2018. okt. 24. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:
43%
Egyetértek a 3-assal.
2018. okt. 24. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Nincs veled baj. Egyszerűen még nem jött el az életedbe olyan személy, aki felkeltette volna az érdeklődésed. Nem kell orvoshoz sem fordulnod, minden oké.

Van, aki előbb túlesik ezen és van, aki később. Ha valaki ez miatt lenéz meg degenráltnak néz, azt ignorálni kell, mert az buta, mint a föld.

Nem az teszi az embert, hogy szűz-e vagy sem. És ha lesz egy normális partnered, aki tényleg szeret, akkor ő inkább örülni fog ennek, hogy nem jártak benned előtte 100-an.

2018. okt. 25. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:
#2 te meg egy tahó vagy.
2018. okt. 25. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!