Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom állandóan fogdossa magát?
Figyelt kérdés
Szerintetek normális ha a barátom (22F) állandóan fogdossa, simogatja magát, sőt néha a gatyájába is belenyúl? Mindezt mintha totál öntudatlanul csinálná, pl. filmezés vagy netezés közben. Nem masztizik csak fogdossa, vakargatja. Kérdeztem, hogy miért, hogy nem viszket-e vagy ilyesmi, de azt mondta, hogy fogalma sincs, miért csinálja. Mitől lehet ez? Voltak már más barátaim is, de ezt eddig senki nem csinálta.#fogdossa
2018. okt. 23. 09:28
1/10 anonim válasza:
Én is szoktam néha pl. gépezés közben vagy máskor igazgatni és hasonlók.
2/10 anonim válasza:
Az én barátom is ezt csinálja állandóan.A farkát fogdossa folyamatosan.Én is megkérdezem tőle,hogy miért csinálja,de nem tud válaszolni rá.
3/10 anonim válasza:
Ez idegi alapon van, pont úgy még mint a körömrágás vagy a csajoknál a hajpiszkálás.
4/10 anonim válasza:
Jaj a buszon van amikor a lányok menet közben az ujjaikkal csavargatják a hajukat, jó nézni egyébként.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Hm érdekes, lehet valami szorongással függ össze? Mondjuk filmnézés közben nem tudom miért idegeskedne vagy szorongana valaki.
Én arra gondolok, hogy ez valami rossz beidegződés kicsi korból.
2018. okt. 23. 10:29
6/10 anonim válasza:
A legtöbb pasi csinálja ezt
A legbosszantóbb az, amikor beszélget veled és akkor fogdossa a tőkét
8/10 anonim válasza:
Csak egy rossz szokás.
Én is szoktam de csak othon
9/10 anonim válasza:
Rossz szokás, tényleg olyan, mint a körömrágás. Kellő önismerettel rendelkező férfiak nem rakosgatják / vakargatják a farkukat a barátnő jelenlétében. Ahogy körmöt sem rágnak stb. :D
10/10 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, de nem tudom hogy szoktassam le róla, mert már sokszor rászóltam, de nem használ.
Most már úgy vagyok vele, hogy hát csinálja... de azért egy kicsit zavar.
2018. okt. 23. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!