Első babámat várom és nem aggódok h: jajj Istenem ez mi, az miért nem . Stb. Teljesen természetesnek vélem a sok hányást és rosszúllétet. Hagyom h a dolgok történjenek a maguk sorrendjében és idejében. Vajon ez normális?
Kedves kérdező! Gondolom Te vagy az egyik, aki lehurrog általad butának titulált kérdéseket..
A nemtörődömség nem erény. Biztos van olyan heveny hányás és rosszullét, amivel már bizony foglalkoznod kellene. Kívánom, hogy ne juss el erre a pontra. És valami anoním nevet ki kellene találnod minden válaszod végére, hogy tudjuk: téged nem kell komolyan venni.
Pont ezt akartam írni hogy ez fogadjunk nekem szól, aki az előző kérdést feltettem:))nem lehetünk egyformák, téged nem izgat semmi, engem egy kicsit több na puff.
Boldog Babavárást Neked, és kívánom hogy tényleg probléma mentes legyen a terhességed:)
Üdv: 18 hetes kismami
Te miről beszélsz?
Én ezt a kérdést komolyan gondoltam,és nem szokásom mást lehurrogni!
Mi alapján vádaskodsz?Álljon meg a menet!Menstruálsz v mi a bajod?
Soha senkit nem hurrogtam le!
Vegyél vissza!
Miért gúnyolodnék más kérdésén?
Teljesen normális h különbözőek vagyunk!Van aki aggódik és van aki kevésbé!
Ez így természetes.
Az meg h így jött le a kérdés...hát sorry!
Csak az a sajnálatos h ilyen emberek vannak itt a fórumon-lásd első válaszoló- aki arogáns és tiszteletlen.
Olvastam az alattam levő kérdést-MIKRO- hát szégyelhetik magukat páran..
Mindenesetre boldog babavárást!
Lehet, hogy fajta kérdése is, hogy ki mennyire aggódik.
De szerintem azok, akik nehezen estek teherbe, jobban aggódnak, mint a többiek. (magamból indulok ki)
Bár én általában megvárom, amíg mások megkérdezik ugyanazokat a dolgokat helyettem, ill. sokat olvasgatom a kérdéseket, hogy ne kérdezzem meg még egyszer ugyanazt.
Szóval szerintem teljesen normális, ha nem aggódsz. Nem vagyunk egyformák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!