Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az esély arra hogy megbánom, ha egy random sráccal veszítem el a szüzességem? 18/l
Tényleg sosem próbálkozott nálad egy rendes srác sem? Nem volt olyan, hogy mégis, csak unalmasnak/bénának találtad és elhajtottad?
Amúgy biztos megbánod. Ha most az elsőt, a szüzességed ilyen könnyen odaadod, akkor később amikor már nem leszel szűz, még könnyebben le fogsz feküdni a férfiakkal, még kevesebbre fogod magad értékelni. Ne kövesd el ezt a hibát.
mi ciki? hogy egy korodbeli kis szarfolt, még nem használta a testedet kétperces maszturbálásra?
inkább örülj neki, és várj.
101%, hogy megbánod
Ne azért akard elveszíteni a szüzességed, mert már mások is megtették
Ez a lehető legostobább dolog, amit csak tehetsz, ennyi idősen lehetne több eszed is
Éld a saját életed, ne másokét másold. Ha majd eljön az a srác, aki figyelmes, kedves, rendes és törődik veled, na akkor tedd meg.
Ha egy kis balfax dug meg, nagy valószínűséggel csak a fájdalom rossz emléke marad meg.
Csak azért, mert ciki semmiképp se ad oda magad akárkinek. Fontos, hogy ne csak a tested kelljen egy srácnak. Ha meg csak megakarnam dugni, s nem figyelnek oda rád rendesen, akkor nem csak a lelkednek lesz nagyon rossz, hanem maga az első szex is.
22L
Én random szexeltem először. Nem bántam meg.
Tény, hogy fura, hogy szűz vagy még. De nem ciki!
21/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!