Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyi az esély...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi az esély arra hogy megbánom, ha egy random sráccal veszítem el a szüzességem? 18/l

Figyelt kérdés
Sziasztok 18 éves lány vagyok (lassan 19), és még mindig szűz. A legtöbb ember az ismertségi körömben már nem az, már régen elvesztette. Már sok fiú le akart velem feküdni, el is jutottunk pettingig, de én valamiért az utolsó pillanatban leállítottam őket, mert nem voltam képes rá, nem azért mert nem állok készen, hanem mert azt szeretném hogy az első olyannal legyen aki megérdemli. Még sajnos sosem volt barátom, nem is olyan jó a környezet amelyben vagyok nap mint nap... Pedig rengetegen mondják hogy szép, kedves ,szexi (xD) lány vagyok, de talán ez mégsem igaz, mert akkor már csak lenne valakim. Most is írogat pár srác hogy menjek fel hozzájuk, de annál többet nem akarnak, és komolyan elgondolkoztam azon hogy felmegyek, mert már komolyan cikinek érzem hogy szűz vagyok. Voltatok hasonló helyzetben? Mit tanácsoltok, várjak egy rendes srácra (nem hiszem hogy mostanában olyat megismerek), vagy menjek fel az elsőhöz aki felhív magához?

2019. jan. 5. 13:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
utolsó, miért gondolod furcsának? köszönöm a válaszokat :)
2019. jan. 5. 16:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne azt az egyet halld meg, aki igazat ad neked, hanem a többit, akik ellene szólnak! A nagy számok nem hazudnak!

Most maszturbálj sokat, és várd ki amíg az igazi herceg megjelenik. Lehet hogy nem tart majd örökké, de legalább nem egy igénytelen suttyó lesz az első élményed!

2019. jan. 5. 16:32
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) igen hallgatok rátok, már én is beláttam hogy hülyeség lenne, csupán érdekelne hogy aki furcsának gondolja hogy még az valaki 18 évesen, az miért gondolja így.
2019. jan. 5. 16:34
 14/20 anonim ***** válasza:
Mert egy barom 😅 Bocsánat.
2019. jan. 5. 17:52
 15/20 anonim ***** válasza:
17%
Kamu kérdés. Valószínűleg te vagy az a 120 kilós homokos pederaszra disznóember, aki szűz csinos lánynak adja ki magát, és a szerencsétlen lúzer szűz férfiak leveleire húzogatja a farkát.
2019. jan. 5. 18:45
 16/20 anonim ***** válasza:
85%

Egyszer van első alkalom az életedben, kár lenne ezt elpazarolni egy személytelen szexre.

Várjál nyugodtan, amíg jön valaki, akit tested-lelked kíván.

Nem ciki szűznek lenni, és amúgy is, kinek mi köze hozzá.

38/f

2019. jan. 6. 06:46
 17/20 anonim ***** válasza:
58%

Miért kelk elveszteni a szüzességedet? Az nem egy betegség! Hanem érték. Annak add oda, aki megérdemli. Az elsőhöz nagyon kötődünk. Mindegy lenne, h ki az?

Akit szeretsz, és aki szeret, és ajándéknak tart, és megérdemel téged, annak add a legnagyobb értékedet...

2019. jan. 6. 14:32
 18/20 anonim ***** válasza:
85%
Én a saját lényomnak is azt tanácsoltam, hogy azzal veszítse el, aki annyira el tudja venni az eszét, hogy fel sem merül a kérdés benne.
2019. jan. 6. 19:40
 19/20 anonim ***** válasza:
72%

Cikinek az ciki, hogy így gondolkodsz róla. Csak azért nem kell mert más sem az. Máskülönben meg nem kell magadon táblán kiírva hordani hogy “Szűz vagyok.” (Értsd, nem kell minden jöttmentnek elmondani aki kiteregetheti, pl osztálytársak, stb), így nem fognak esetleg szekálni vele, miközben lehet, hogy ők maguk egy rossz első élményen vannak túl...

Én 21 voltam mikor elvesztettem (elveszteni marhaság, odaadni annak aki megérdemli, ez szebb), voltak előtte kapcsolataim, de egyik sem jutott odáig, hogy megtegyem velük, meg természetesen egy egész hadnyi srác akinek csak kellett volna az a néhány perc velem....

Nem bántam meg, hogy vártam, nem véreztem, nem fájt, eleinte csak feszített, aztán élveztem is... most nyáron pedig a férjem is lesz az “illető”.

Persze nem mondom, hogy rögtön az elsőhöz menj hozzá. Mi is már több mint 6 éve vagyunk együtt, nekünk így alakult.

De tényleg, csak egy XY-nak ne add oda.

2019. febr. 15. 15:46
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
51%-49%
2019. febr. 15. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!