Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van arra bármi esély, hogy nem tűnik fel a férfinak, hogy szűz vagyok?
20 éves vagyok, szűz. Nem azért mert ronda lennék vagy ilyesmi, szimplán csak úgy alakult, hogy senki nem érdekelt eddig annyira, hogy le is feküdjek vele.
Most viszont igen és ez a pasi szerintem teljesen azt hiszi, hogy nem vagyok szűz.
Elképzelhető, hogy nem tűnik fel neki szexnél? (Igen, elmondani egyszerűbb lenne, de én csak egy éjszakát akarok, nem kapcsolatot, úgyhogy lehet hátrány lenne, ha elmondanám.)
mond azt, hogy már egy jó ideje nem voltál mással, úgyhogy legyen óvatos, így nem fogja meglepni, ha neked az elején kellemetlen lesz. A vérzést meg lehet arra fogni, hogy 2 napon belül kellene megjönnie (a szextől néha hamarabb jön meg, néha csak pár csepp, de arra is lehet kenni)
Amúgy ha eléggé tapasztalt, akkor észre veszi, de ha nem az, fiatal még és ő is izgul még a szex miatt, akkor lehet nem veszi észre.
Egyik lány ismerősöm is valahogy így csinálta, nem sikerült neki ezért lefeküdt egy ismerősével akinek azt hazudta, hogy már nem az, és állítása szerint minden jó volt és a pasi nem vette észre...
Csak magaddal szúrsz ki, ha nem mondod el. Fontos lenne, hogy szűzlányként banjon veled.
Javaslom inkább mond meg neki, hogy nem lenne ellenedre vele a szex. De teljesen őszintén még szűz vagy. De ha őt nem zavarja, akkor te benne lennél.
Nem, nem tűnt fel neki, pedig tapasztalt. Annyit mondtam neki csak, hogy kezdő vagyok a dologban. De igyekeztem megtenni mindent, úgyhogy pozitív emlék.
Együtt vagyunk azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!