Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt szexuálisan vagy csak tetszés szintjén értette?
Figyelt kérdés
Már két hete randizom a lánnyal, de egyet kivéve mind nap találkoztunk, szóval már kicsit benne vagyunk a dologban. Tegnap este megcsókoltam, mert teljesen úgy jött ki a helyzet. Egy padon ültünk egymás mellett, egy ilyen beülős hely kerthelységében. A kezem a térdén volt, ő meg a karomat nézte, meg a hüvelykujjával simogatta, és a tetoválásainkról beszélgettünk, amikor megjegyezte, hogy neki nagyon bejön (ezzel a szóval) a tetovált alkar egy pasin. Majd láttam hogy elpirult, és nem veszi le a szemét a poharáról kb. Ez után nem sokkal csókoltam meg, és az intenzitásából úgy éreztem, mintha egy picit felizgult volna. Ez csak azért számít, azért kérem a véleményetek, mert eddig azt hittem, hogy kicsit prűdebb, félénkebb lehet az ágyban, viszont most kicsit megingott ez bennem, és nem tudom mire készüljek majd az első alkalommal, ami viszonylag közeledni látszik. Mi a véleményetek? Fel lehet így készülni előre egy ilyen alkalomra. Be kell-e vallonom még soha nem szexeltem olyannal aki ennyire tetszett, és neki akarok jót. 23F (a lány 21)2023. júl. 19. 11:40
1/10 anonim válasza:
Szépen haladtok, semmi gond.
Menjetek tovább így, és ne foglalkozz azzal, hogy mi lesz. Majd alakul.
2/10 anonim válasza:
Ha ennyitől felizgult, az épp annak a jele lehet, hogy valóban visszafogottabb, félénkebb, ezért ilyen alacsony az ingerküszöbe.
4/10 anonim válasza:
Figyelj a lányra együttlét közben, a reakciók fontosak. Különösebben nem tudsz felkészülni, ez nem egy teszt amire fel lehetne. Nincs univerzális módszer. Elkezditek, haladsz vele szépen érzékien és ha úgy van akkor úgyis érzed majd, hogy lehet vadabbul haladni/gyorsítani abból ahogy reagál vagy ahogy látod, hogy fel van izgulva.
5/10 A kérdező kommentje:
(Bocsánat, vettem észre, hogy a végen csak “kell”-t akartam írni, csak kijavított.)
Köszönöm a válaszokat. Tehát az alapján hogy ennyi megmozgatott benne valamit, az alapján félénkebb lehet. Pontosan milyen egyébként ha valaki félénk az ágyban? Voltatok már ilyen nővel?
2023. júl. 19. 11:57
6/10 anonim válasza:
Kevésbé kezdeményező, nehezebben nyit új dolgokra. Általában.
De nincs általános recept :)
7/10 A kérdező kommentje:
#6 köszi!
2023. júl. 19. 12:00
9/10 anonim válasza:
Szerintem ne gondold túl. Csak csináld amit jónak érzel, éreztek, beszélgessetek aztán majd alakul:)
10/10 anonim válasza:
#8 vagyok, én azzal spec nem értek egyet, hogy ha egy csaj felizgul egy jó csóktól vagy egy lazább (nem túl intim) érintésből az azt jelenti, hogy nem kezdeményező vagy visszafogottabb. És igen, itt most magamból indulok ki, mert velem is volt olyan, hogy volt egy pasi akivel kavartam és már attól beindultam, ha álltunk egy társaságban és szorosan mellettem állt és a karja hozzáért az enyémhez. Jó ez már nem az első találkozásunk volt, előtte már történtek köztünk dolgok (szex konkrétan nem) szóval azt tudtam, hogy a kémia megvan, de pont azért indultam be hamar vagy egyszerűen, mert a kémia nagyon működött köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!