Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tetszenek a kelet-ázsiai nők?
Figyelt kérdés
Imádom őket, főleg oldalról, annyira édes az arcuk, hogy nagyon:) És amikor nevetnek az is csúcs. A szemük, meg a szájuk, olyan édesek:)2022. aug. 23. 19:35
2/7 A kérdező kommentje:
Mármint oldalról annyira aranyos az arcuk, hogy ahhoz az európaiak nem hasonlíthatók.
2022. aug. 23. 19:36
3/7 anonim válasza:
Nem, nem csak neked. Én dolgoztam nyugaton, kínai étterembe, volt pár aranyos kolléganőm, akik nagyon aranyosak voltak...
4/7 anonim válasza:
Nekem is tetszenek, tényleg nagyon cukik. Hangjuk meg áááá, na az főleg. :D Kis tündérek.
6/7 anonim válasza:
Jah, nagyon kis cukik, némelyiknek olyan édes kis arca van. Vannak az ázsiai nők között IS csinosak. Tudod mint Gombóc Artúr a csokikkal - mindenféle csinos csaj bejön 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!