Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha szinte csak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szinte csak az ázsiai fiúk tetszenek??

Figyelt kérdés

Ők olyan szépek tudnak lenni, a többi rassz arcvonásai kevésbé jönnek be.

De miért vagyok ilyen ízléssel megátkozva? Úgy nőttem fel, hogy nem is láttam ázsiaiakat.

2021. máj. 12. 12:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor költözz Ázsiába :D

Viccet félretéve ha ennyire bejönnek neked akk ez ellen nem tudsz semmit sem tenni. Kezdj el ismerkedni ázsiai pasikkal.

L

2021. máj. 12. 12:46
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyek ha a gulyáslevest szeretem? Akkor azt rendelek az étteremben. Te meg akkor ázsiai pasikkal jössz össze, van belőlük már Mo-n is jópár. Ez az ízlésed, a te dolgod.
2021. máj. 12. 12:53
 3/18 anonim ***** válasza:
Vityáék idetelepítik a szar kínai egyetemet Budapestre...lesz itt neked jó világ...csak neked egyedül, de lesz
2021. máj. 12. 12:56
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Kelet-Ázsiában élek évek óta, itt dolgozom, a párom (nő) ázsiai. Nem tudom hol élsz most, de ha csak a K-pop videókból tajékozódsz, akkor egy elég durva csalódásnak leszel kitéve.

Az ázsiai férfiak nem olyanok. Meglepő?

Te a K-pop sztárokba vagy beleesve. Ami nem probléma, az ázsiaiak meg a hollywoodi sztárokról hiszik azt, hogy minden fehér férfi úgy néz ki.

Mondjuk fehét férfiak közt jelentősen több az olyan, akinek külseje közel áll hollywoodi sztárokhoz (mert a fehér szépségideál sokszínű, egy Tom Cruise vagy Steve Buscemi is lehet sztár), az ázsiai szépségideál (mind a férfi, mind a női szépségideál), nagyon távol áll a hétköznapi ázsiai ember kinézetétől. Ez Dél-Koreában különösen igaz (nem ott élek amúgy). Tehát aki ázsiaiként Ázsiában szép akar lenni, annak nagyon az átlag fölé kell tornásznia a kinézetét (plasztikai sebészet) és egy nagyon szűk ideálnak kell megfelelnie, ezért néznek ki majdhogynem ugyanúgy az ázsiai sztárok (duplna szemhéj, extrém csúcsosra faragott áll).

Fehér társadalmakban sokféle külsejű embert tekintenek szépnek. Ázsiában van 2-3 típus, ami elfogadott.

Ázsiai párom (nő), semmilyen plasztikai beavatkozáson nem esett át, ezért itt ő csúnyának számít, a bőre se hófehér, ez itt nem kívánatos, vannak vádlijai, ami itt undorító vonás. Európában egy átlagos ázsiai nőnek mondanák. Itt Ázsiában mindenki, aki nem egyformára faragott egyenszépség, az csúnya. Ezt így meg is mondják egymásról, itt nem nagyon van politikai korrekt kertelés ;)

A fehér ember ugyanakkor nem esik bele ebbe a skatulyába, egy fehér embertől nem várják el azokat a vonásokat, amit egy ázsiaitól. Úgyhogy egy vörös hajú, nagy orrú angol pasi is érdekes nekik. Egymással sokkal kritikusabbak.

2021. máj. 12. 13:16
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok. Az átlag kínai, főleg a dél-kínai férfiak nem hiszem, hogy bejönnének a fehér nőknek. Még az északiak közt van pár jóképű, de azért ne számítson senki olyan arcokra, mint amiket a kosztümös sorozatokban lát.

2021. máj. 12. 13:18
 6/18 anonim ***** válasza:

Akkor Azsiaban maskent ertelmezik a "fektess be sajat magadba" dolgot.

Koszi 4es a tajekoztatast. En thaifoldrol olvastam ett a nok eseteben, hogy egyen arcra faragjak magukat, hogy nyugatiasabb legyen az arcuk. Erdekes, h a ferfiak eseteben ez megjobban igaz.

Kerdezo, sok sikert. 🙂

2021. máj. 12. 14:21
 7/18 anonim ***** válasza:
Petra, te vagy?
2021. máj. 12. 15:24
 8/18 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Azt nem mondanám, hogy nyugatiasabbra műttetik magukat, mert nyugati ember úgy nem néz ki. Eleve Nyugaton sokféle embert tekintenek szépnek, Ázsiában meg van 2-3 arctípus, ami szépnek van kikiáltva. Ez teljesen ellentmond a nyugati gondolkodásnak, ahol sokszínűség van még ha csak fehérekről is van szó. Thaiföldön aki sötétebb bőrű thai, azt a többi thai nagyon kinézi. Fehér expatok simán keverednek ilyen vidéki, sötétbőrű thaiokkal, mert nem látják a különbséget, egy középosztálybeli thai ilyet sose tenne.

Egyetem alatt vagy közvetlenül végzés után a lányok és egyre inkább fiúk mennek plasztikai sebészhez, mert itt igenis számít állásinterjún, hogy hogy néz ki a jelölt. Eleve jól fizető munkára (bankban ügyfelekkel foglalkozni például) szép embert vesznek csak fel. Itt ez tényleg a karrierbe való befektetés.

Én nem egyszer megkaptam már itteniektől, hogy miért csúnya helyi nővel vagyok. Szerintük simám lehetne egy fehérre, már-már vámpírrá sminkelt bőrű, kerekre szabott szemű, helyi szépségideálnak megfelelő nőm.

2021. máj. 12. 15:41
 9/18 anonim ***** válasza:
Sokat néztél hülye animét, meg mindenféle trasht. Talán fel kellene nőni
2021. máj. 12. 16:02
 10/18 anonim ***** válasza:

Kedves Villamos (4es 6os ;)) köszi a kiigazitast. Jo hogy valaki tapasztalatbol beszel.

De igen en is olvastam, hogy a tulzottan barna bor ott a szegenyseg es paraszti munka jelkepe, ezert feheritik magukat sokan. Neha durva aron is.

Azt gondolom, hogy itthon is szamit a kinezet, egy karrier soran plane, de ehhez keoest nalunk eleg tag fogalom, hogy ki nez ki jol. Nincsenek sablonok annyira, mint amit te irtal az azsiaiaknal.

2021. máj. 12. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!