Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszenek az ázsiai lányok? Tényleg más velük a szex?
Tetszenek az azsiaiak igy is mondhatjuk... En ketto azsiai lannyal voltam mar az elsovel meg egyetemista koromban ismerkedtunk o koreai volt es itt tanult. Szukebbek-e? Ez a csaj szuz volt en vettem el neki es baromi szuk volt, de aztan kiderult, hogy eleg kattant a csaj ja es utana meg jo sok pasival meghuzatta magat amennyire tudom volt ott neger arab feher... Ez a baromi szigoru neveles miatt lehet, itt meg szabadon kielhette magat gondolom.
A masik lany mar bonyolultabb eset...O a menyasszonyom. Nem teljesen azsiai felig orosz felig japan, a haja is olyan beazonosithatatlan szinu nagyon vilagos barna, de nem is szoke es a szeme is kek, de vannak keleti vonasai tagadhatatlan, szamomra a vilag legszebb noje de lelkileg is az. Semmi “mellekszaga” nincs amit az elso valaszolo irt, egyik lanynak sem volt ez pedig egy bunko sztereotipia a haverod meg egy gyoker. Magyar csaj is ugyanugy lehet budos ha igenytelen. Van jellegzetes illata amit ezer kozul megismernek, foleg ha a hajaba szimatolok bele de az exemnel is ez volt o pedig magyar lany volt. Nemtudom nekem mindig tetszettek valamiert, persze mas rasszokkal sincs bajom, en szemelyes tapasztalataim alapjan azt tudom mondani, hogy tenyleg ugy nyognek :D Es szukek is, bar a parom csak 160 centi es nagyon vekonyka. Majd ossze szeretnenk koltozni Japanba csak meg nem tanakodtuk ki, hogyan legyen :)
nem szűkek egyáltalán,inkább kevésbé mély a punijuk az európai farokhoz.
mondjuk én csak 3 vietnámit dugtam meg,úgyhogy nem széleskörű felmérés eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!