Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon bejöhettem neki? 22/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon bejöhettem neki? 22/L

Figyelt kérdés

Gyakran szoktam látni egy 30 körüli férfit az utcánkba kocsival, és biciklivel. Igazából semmit nem tudok róla, gondolom erre felé lakik valahol.

Múltkor mikor láttam, én a lampáknál álltam gyalog, ő meg kocsiból bámult engem. Nagyon feltűnően nézett, jobbra kanyarodott en pedig bal oldalt álltam, kanyarodás közbe is bámult.

Semmi extra nem volt rajtam , szűk kék farmer, meg fehér póló. Vajon azért nézett, mert tetszehetek neki vagy szimplán mindenkit így nézhet? Nevetségesen nem nézek ki az fix, jó alakú, sportos, vékony vagyok. Szóval nem állt hülyén rajtam a ruha, vagy nevetségesen.

2022. szept. 17. 13:45
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Igen,megnézett mert szexi vagy,de biztos megnéz másokat is,nincs ennek jelentősége,2 perc múlva elfelejtett.
2022. szept. 17. 13:47
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
kanyarodás közben megnézzük hogy idióta gyalogosok rálépnek e a zebrára
2022. szept. 17. 13:57
 3/9 A kérdező kommentje:

Tök más irányba nézett.. jobbra kanyarodott, ott nem volt zebra

Én bal oldalt álltam, de nem oda vezet a zebra amerre ő megy. Nem is figyelte azt az "utat", ahova ő kanyarodott

2022. szept. 17. 13:59
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
vezetés közben mindig figyelni kell a szélén f aszkodó gyalogosokat, mert sokan az útra lépnek
2022. szept. 17. 14:00
 5/9 A kérdező kommentje:

4! Olvas már el mit írtam..

Egyebként 3 éve van jogsim, tisztában vagyok vele, hogy mit kell nézni vezetés közbe :D

2022. szept. 17. 14:02
 6/9 anonim ***** válasza:
28%
akkor legyél boldog: sz arrá akar dugni
2022. szept. 17. 14:03
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Egy jó alakú, sportos, vékony lányt szűk farmer és fehér pólóban én is megnéznék... akár autóval vagyok, akár biciklivel, akár gyalog. Elképzellek, milyen lehetsz sortban, trikóban, fehérneműben, bikiniben, anélkül... Sőt, beindul a fantáziám és azt is elképzelem, milyen lehet Téged átkarolni, megölelni, megcsókolni, letapizni, ágyba vinni...
2022. szept. 17. 14:52
 8/9 anonim ***** válasza:
95%
Lehet :)
2022. szept. 19. 11:48
 9/9 anonim ***** válasza:
80%

Ahol lakok faluban, ott én is mindig látok egy fiatal csajt. Huh olyan gyönyörű, de sose merek oda menni hozzá :(

egy ideje nem láttam, de ha most látom, melós ruhába leszek még akkor is oda megyek hozzá!

2022. szept. 29. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!