Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon bejöhettem neki? 22L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon bejöhettem neki? 22L

Figyelt kérdés

Egy régi ismerősömmel szexeltem múltkor, és aggódom h be-e jött neki a testem, mert akkor nem a legjobb fotmámban voltam.

Igaz utána ha jól vettem ki a szavaiból akkor jelezte hogy akar még velem talizni.

Hogyan tudhatnám meg? Rákérdezni nem merek

2020. júl. 10. 06:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Nekem azt mondta az ismerősöd, hogy jó voltál az ágyban, csak szopni nem tudsz.
2020. júl. 10. 06:33
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Valami azt súgja, hogy nem az Eötvös Loránd Tudományegyetemrõl ismeritek egymást..
2020. júl. 10. 06:51
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

ha akar még veled talizni, szexelni akkor vélhetően igen

de az utójátékban kérdezd meg, hogy ezek ne kínozzanak ;)

s neked jó volt?

2020. júl. 10. 07:18
 4/14 A kérdező kommentje:

Végre egy normális válasz :*

De hogy kérdezzem meg? Kicsit cikinek találom.

Igen nekem nagyon jó volt.

2020. júl. 10. 07:43
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

Így kérdezd meg:

Élvezted?

vagy:

Neked jó volt?

:)

2020. júl. 10. 07:45
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem kell kitalálnod h kamu, és h pasi vagyok, csak mert nem írok vissza az ajánlataidra.

2020. júl. 10. 09:41
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszi, de hazudhat is h ne bántson meg nem?

2020. júl. 10. 09:41
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg lehet ezt kérdezni finoman, árnyaltan...
2020. júl. 10. 09:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretnél rákérdezni, akkor próbáld meg kibírni ezt a bizonytalanságot. :-) Ki fog derülni. De amúgy kicsit rossznak érzem a kérdésedet, kicsit mintha túlontúl izgulnál ezen a megmérettetésen. Szerinted jó volt veled? Azt is gondolhatnád, hogy biztos tök jó volt veled. Kicsit mintha túlságosan szolgálni akarnád. Ebből a mások igényeinek kiszolgálásából szerintem kicsi nem baj, de mintha itt túl sok lenne, mintha túl magad fölé gondolnád ezt az embert. Tehát ahogy előbb mondták az is releváns, hogy te hogy érezted magad, neked jó volt vele, ő figyelt rád? Ez mind fontos!
2020. júl. 10. 12:10
 10/14 A kérdező kommentje:

Igazad lehet, de ennek a pasinak több szeretője van, ha jól tudom, és én nagyon megakarok neki felelni.

Azt mondta h élvezte, de lehet h csak hazudott :(

2020. júl. 10. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!