Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejöhettem neki? Most már érdektelen?
Egyetemre járok, volt tavaly egy srác akin azt vettem észre hogy sokat néz, utánam fordult az utcán, stb. Akkoriban nem annyira foglalkoztatott a dolog. Aztán nyár végén egy rendezvényen egy buliban beszéltünk egy pár szót, teljesen véletlen, amúgy nem ismerjük egymást.
Idén kezdtem el én is más szemmel nézni rá, kezdtrm azt érezni hogy nekem tetszik, azonban az utóbbi pár hétben, 1-2 hónapban már nem látom rajta ezt az "érdeklődést" (ha lehet annak nevezni egyáltalán) . Amióta úgy érzem nekem is tetszik azóta egyébként sokszor ránézni sem merek, sokdzor kerülöm a szemkontaktust (nem szándékosan). Arra gondoltam lehet hogy amiatt hogy sokszor rá se nézek mát nem érdeklem. Vagy egyáltalán nem?
Nem tudom mit kéne tennem, mert szeretném megismeni.
Közös óránk sajnos nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!