Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejöhettem ennek a lánynak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejöhettem ennek a lánynak?

Figyelt kérdés

21 éves srác vagyok, a lány azt hiszem 17 - 18 év körüli. Nyáron együtt dolgoztunk diákmunkán, viszont párszor elég érdekes dolgot vettem észre: gyakran nézett bámult, aztán elkezdett nevetni, vagy megszólalt hogy "Mi az?", közben meg mosolyogott. Aztán azt is észrevettem, hogy folyamatosan nézi a fenekem, a másik lány aki vele dolgozott meg is jegyezte neki párszor, hogy ne bámuld már annyira feltűnően. Aztán még az is feltűnt, hogy a normál távolságot sem tartotta be beszélgetés közben, hanem elég közel hajolt hozzám.

Nem akarok tőle semmit, barátja is van, csak érdekel, hogy bejöhettem-e neki, vagy sem? (Ma dobta fel a Facebook, aztán beugrott az emlék)

2021. jan. 22. 00:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges,szimpatikus voltál neki. 🙂
2021. jan. 22. 03:14
 2/6 anonim ***** válasza:
17%

"Ráadásul, miután eldobta a csikket, felszállt a vonatra, és ott fújta ki a büdös füstjét. És mindenki, aki körülötte ült, érezte, hogy egy büdös tahó."

/Anti Smoke, 2020/

2021. jan. 22. 03:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű. Ha bejössz egy lánynak, akkor a lány gondosan ügyel rá, hogy semmilyen látható jelét ne adja ennek. Valószínűbb, hogy csak szívatni akart.
2021. jan. 22. 08:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csupán kellett neki a figyelem, húzta az agyadat, hogy hátha tepersz majd érte. Amennyiben érdekelted volna, abban az esetben nem állt volna meg ennyiben a dolog.
2021. jan. 22. 09:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Hm, nem tudom igazából eldönteni, hogy tényleg csak húzta az agyam, vagy bejöttem-e neki. Mert pl volt olyan is, hogy ebédszünetkor direkt odaült mellém, a szűk kanapén, hogy még véletlenül is egymáshoz érjünk. Meg egy eléggé domináns jellegű lánynak tűnt.
2021. jan. 22. 11:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet nyilván okokat magyarázni és keresni, hogy miért jöttél be neki, ettől függetlenül még nem lesz így. 12-16 éves lányok csinálják ezt a figyelem végett, rajongásért, hogy önbizalmat tudjanak "szívni" a másikból.
2021. jan. 22. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!