Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz feleség vagyok?
Volt egy hosszú időszak amikor merevedési gondjai voltak a férjemnek plusz gyorstüzelés. Helyre jött a helyzet es most megint kezdődik. Mostmár viszont nem tudok olyan megértő lenni, idegesít a dolog. Lelki problémák okozzák ezt nála de nagyon kezdek belefáradni.
40es pár vagyunk.
Nem az a gond, hogy felvetetted volna neki a hármast, hanem hogy a kapcsolatból kifelé mutató fantáziáid vannak, ugyanakkor azt állítod, hogy mennyire szereted és milyen harmonikus a kapcsolatotok.
Az érzéseid és a cselekedeteid ellentétben állnak egymással. Állandó hiányt élsz meg a kapcsolatban, de állítod, hogy az harmonikus.
"#27 Te a harmasban benne lennel? a parod es meg egy ferfi?"
"27. Én elméletben benne lennék a férjem nem."
Akkor ez mit jelent? Magadban rendezed ezt le? A válaszod akkor is az, hogy te benne lennél. És azt is írtad, hogy mindent elolvas a férjed, amit it írkálsz. Akkor nem igazán lehet érteni téged...
Pont, hogy elolvastam és nem vádaskodom, hanem reagáltam arra amit írtál. Ezért írtam, hogy véleményem szerint ebben a házasságban semmi tisztelet nincs.
50# Ha kirúgtad akkor, hogy fogadtad el?? Ez ellentmondás.
A nem vagy férfi ledegradáló mondást akkor használhák a nők amikor valami nem úgy volt ahogy ők akarták. Ilyenkor egyből nem férfi a férfi.
Ha a nő kefél fűvel, fával akkor nő.
Ha megvonja a szexet a pasitól akkor is nő. Nett szegény kis nő nem akarja..fogadd el..
Mindig úgy csűritek csavarjátok, hogy az jöjjön ki, hogy a nők szuperek a férfiak meg nem férfiak és bénâk. Ugyan ez az anyagi dolgokban..
Tisztelet a kevés kivételnek mint a 48#-as.
Kérdező én nem bírálkak.
Elhiszem, hogy nehéz helyzetben vagy.
Valaki itt írta, hogy mit próbált ki és működött. A férjed is kipróbálhatná
54
Nincs ellentmondás. Elfogadtam a tényt hogy ő nem olyan amilyet én akarok, és elfogadtam, hogy nem tud változni. Ettől még nem kell olyannal élnem aki alkalmatlan arra, hogy kielégítsen ugye? Remélem is... 😄
55#
Akkor nem fogadtad el és ezért szakítottál.
Áruls már el, hogy szerinted a nő mikor nem nő?
Köszi kérdező!
Azt gondoltam, hogy te tudod, de az 55#-ös szerintem nem tudja ezt.
56
Oké. Akkor nem fogadtam el. 👍
Francokat se tudsz rólam és az életemről, se az exemről. Engem pedig francokat se érdekel, hogy egy gyk-s nőgyűlölő kisfarkú recskahuszár mit gondol rólam!
Bye😘
#61 ez nagyon gáz!
Szégyenlem magam nő létemre, hogy ilyen bárgyúként jellemzed a nőket. Semmi tartás nincs benned. (Egyébként ismerek nem egy nőt, aki megverte a párját, férjét.)
Felesleges ez a vita. Mindkét nem képes hibázni, a kérdező pedig nem ártatlan, amit már korábban is kifejtettem - más férfit akarna az ágyába, hiába tagadni, hiszen leírta. Nyilván ezt a férje is érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!