Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után érdemes még folytatni ezt a dolgot kettőnk között?
Figyelt kérdés
Pár hete szexkapcsolatban vagyok egy sráccal, aki bent van a nemzeti focicsapatban is és sokszor úgy érzem, csak emiatt érzi magát valakinek.. de nem is ez a lényeg. Eddig mindig nála találkoztunk és amikor eljöttünk hozzám, teljesen odavolt, hogy nem mondtam, hogy lepratelepen lakom, ha tudta volna, ide sem jön, rá sem vetne jó fényt, ha ilyen helyen látják. Igaz, nem a Hiltonban lakom, de a lepratelep szó túlzás. Majd hozzátette, hogy ha nem lennék jó csaj, abban a pillanatban hagyott volna ott. Azt sem szeretné, ha együtt látnának minket, de ha mégis előfordulna, tuti, hogy letagadná, hogy bármiféle kapcsolat lenne közöttünk. Amikor pedig mondtam neki, hogy nem szeretném, ha ilyen stílusban beszélne velem, vagy arról, ahol lakom, akkor meg én voltam a hisztis, ne akadjak fenn ezen.2024. aug. 1. 07:39
11/13 anonim válasza:
Neked ebben mi a jó?
Farka minden második embernek van, ha jó csaj vagy, majdnem mind beléd is rakná.
13/13 anonim válasza:
Mégis melyik válogatott játékos? És még be is sz.pják itt sokan 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!