Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után érdemes még folytatni ezt a dolgot kettőnk között?
Nem is értem miért aláztatod meg ennyire magad egy beképzelt semmire kellő szarral.
Most tényleg valakinek érzi magát? A magyar válogatottba van... Tudja, hogy milyen ritkán van sikere annak a csapatnak? Mert ha még másik ország válogatottja lenne...
Repla telep? Ennyire nem becsüli azt amid van, de azért meg dug, mert olcsóbb és tisztább vagy mint a sarkon a qrva.
Szívem! Ne hagy el ennyire magad, rengeteget értelmes férfi mászkál a világban akik csak álmodoznak rólad. Ne legyél ennyire kiéhezett és alávetett! ❤️
Az összes focista egy beképzelt nyomorék, tisztelet a kivételnek! Még ki se járta az iskolát, de már felfigyelnek rá, de ő nem megy el aprópénzért. Ez nem egyszer hangzott már el.
Kinek érzi ez a szh.r senkiházi ingyenélő magát? Ki ő hogy lenéz téged? Kérdező, ha nekem ilyen dumát lenyomna, mehetne az anyjába vissza. Sajnos nem mondhatod el hogy kispötsű, vagy nulla az ágyban, vagy perverz, abberált, mert az ilyen egy bosszúszomjas szh.rdarab. Alázd meg, dobd ki és mond azt neki, hogy takarodj f.reg, most már mehetsz k.rv.zni, van rá pénzed!
Nem értem kérdest. Jó vele a szex? Mert ezt nem írtad, csak azt hogy egy bunkó. Ha a bunkóság probléma, rúgd ki! Találsz pasit minden ujjadra, nem kell elviselned hogy érezteti is veled, hogy amúgy csak egy baxható húsdarab vagy neki és csak azert tart hogy ne kelljen recskáznia.
36N
Ne hisztizz. Ha csak erre vagy jó, miért lepődsz meg ha cafkaként bánik egy cafkával?? Ha nem érzed annak magad, nem kéne úgy viselkedni!
27N
Üríteni jó vagy úgy nézki.
Egy ingyen prosti.
Neked ez így belefér akkor csináld ha csak ennyire tartod magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!