Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő flegma, unott arcot vág, érdemes folytatni a dugást?
Figyelt kérdés
Annyira finnyás és érzékeny vagyok férfiként, hogy ha észreveszem a nőn, hogy nem élvezi, akkor azonnal lelombozódok, persze fizikailag még tudnám csinálni. Kérdés: érdemes-e így?máj. 4. 10:30
3/29 anonim válasza:
Esetleg megkérdezhetnéd, hogy mit szeretne, mit csinálsz rosszul, vagy magadtól kipróbálhatnál mást.
4/29 anonim válasza:
Legközelebb, ha ezt látod, nyomj párnát a csaj arcába, lehetőleg úgy hogy fuldokoljon, és toljad neki!
5/29 anonim válasza:
Én nem tolnám végig. Ha nem élvezi és ezáltal te se , tehát senki akkor minek
6/29 anonim válasza:
Persze ,hogy érdemes,jó keményen dugd meg azért is. Majd meghozza a kedvéd.
7/29 anonim válasza:
Ha gyakran csinálja, én azért rákérdeznék, de megértem milyen ez, én akkor tudok lelombozódni, ha csak, mint egy fadarab fekszik, elsőre, lehet csak azért is adok neki, de sokadjára kiábrándító.
8/29 anonim válasza:
#3, #5, #7 tudott normálisan válaszolni, a többinek guminő való.
Am jah, valami nem okés, meg kell beszélni, hogy jó, kommunikáció nélkül nem megy.
9/29 anonim válasza:
Hát hogyne még ő kérdezze. Mondja el ha valami baja van, amúgy meg dugd úgy, ahogy te akarod.
10/29 anonim válasza:
Gáz ha nem mondja mi baja van, de akkor már csak magad miatt is told végig, aztán el lehet felejteni, ha alkalmi. Párkapcsolat esetén pedig érdemes megbeszélni kinek mi a jó és legközelebb aszerint csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!