Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a nő flegma, unott arcot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő flegma, unott arcot vág, érdemes folytatni a dugást?

Figyelt kérdés
Annyira finnyás és érzékeny vagyok férfiként, hogy ha észreveszem a nőn, hogy nem élvezi, akkor azonnal lelombozódok, persze fizikailag még tudnám csinálni. Kérdés: érdemes-e így?

máj. 4. 10:30
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
69%
Ha már belekezdtél.. told végig.
máj. 4. 10:31
 2/29 anonim ***** válasza:
74%
Amíg áll toljad.
máj. 4. 10:34
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg megkérdezhetnéd, hogy mit szeretne, mit csinálsz rosszul, vagy magadtól kipróbálhatnál mást.
máj. 4. 10:36
 4/29 anonim ***** válasza:
37%
Legközelebb, ha ezt látod, nyomj párnát a csaj arcába, lehetőleg úgy hogy fuldokoljon, és toljad neki!
máj. 4. 10:37
 5/29 anonim ***** válasza:
88%
Én nem tolnám végig. Ha nem élvezi és ezáltal te se , tehát senki akkor minek
máj. 4. 10:42
 6/29 anonim ***** válasza:
55%
Persze ,hogy érdemes,jó keményen dugd meg azért is. Majd meghozza a kedvéd.
máj. 4. 10:57
 7/29 anonim ***** válasza:
93%
Ha gyakran csinálja, én azért rákérdeznék, de megértem milyen ez, én akkor tudok lelombozódni, ha csak, mint egy fadarab fekszik, elsőre, lehet csak azért is adok neki, de sokadjára kiábrándító.
máj. 4. 11:04
 8/29 anonim ***** válasza:
85%

#3, #5, #7 tudott normálisan válaszolni, a többinek guminő való.

Am jah, valami nem okés, meg kell beszélni, hogy jó, kommunikáció nélkül nem megy.

máj. 4. 11:16
 9/29 anonim ***** válasza:
70%
Hát hogyne még ő kérdezze. Mondja el ha valami baja van, amúgy meg dugd úgy, ahogy te akarod.
máj. 4. 11:22
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Gáz ha nem mondja mi baja van, de akkor már csak magad miatt is told végig, aztán el lehet felejteni, ha alkalmi. Párkapcsolat esetén pedig érdemes megbeszélni kinek mi a jó és legközelebb aszerint csinálni.
máj. 4. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!