Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a nő flegma, unott arcot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő flegma, unott arcot vág, érdemes folytatni a dugást?

Figyelt kérdés
Annyira finnyás és érzékeny vagyok férfiként, hogy ha észreveszem a nőn, hogy nem élvezi, akkor azonnal lelombozódok, persze fizikailag még tudnám csinálni. Kérdés: érdemes-e így?

máj. 4. 10:30
1 2 3
 11/29 Fulár ***** válasza:
100%

Sajnos volt frigid barátnőm.Kívánta a szexet de nem élvezte.Szét is menünk.Szegénynek most nincs senkije mert mindenkivel ez lett a vége.Próbâlkozott sok mindennel ha jól tudom de nem sikerült előbbre lépnie.

Piazokusl sajnâlom mert nagyon szép és rendes lâny.

A szex....minhta egy újsâgot olvasott volna közben.Semleges arc.Egy nyikkanâs vagy sóhaly sem.És csak minimâlis nedvesség.Mindgy mit és hogyan csinâltam vele.

máj. 4. 12:09
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Valamit nem jól csinálsz. Nálunk sincs mindig kedve,és hasonlóan viselkedik.Olyankor abbahagyom,és kézzel,szájjal folytatom.Egy idő műlva ő kéri,hogy hatoljak bele,és élvezi,el is élvez.
máj. 4. 12:16
 13/29 A kérdező kommentje:
12: A pina az pina, nem illetem a számmal azt a nyílást. Nem arra való.
máj. 4. 12:18
 14/29 anonim ***** válasza:
90%
Szegény nő, nem csodálom, hogy nem élvezi.
máj. 4. 12:21
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest, hogy állításod szerint érzékenyen érint, ha a partnered nem élvezi a szexet, láthatóan annyira nem érdekel és zavar a dolog, hogy tegyél valamit ellene.
máj. 4. 12:22
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindent megmagyaráz.

Nincs is kérdés.

Szar vagy.

máj. 4. 12:23
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
"A pina az pina, nem illetem a számmal azt a nyílást. Nem arra való." Azt hiszem kár volt neked válaszolnom.Valószínű,nemhogy szexkultúrád,általános kultúrád sincs.
máj. 4. 12:26
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Melletted én is unott fejet vágnék. 🤷‍♀️
máj. 4. 13:01
 19/29 anonim ***** válasza:
17%
Normális ember szájjal nem ér nemi szervhez.
máj. 4. 13:05
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Megvan a probléma forrása is. Pedig éppenhogy a nemiszervekkel lehet játszani kézzel és szájjal is. Tudod te mekkora élvezet tud nyújtani? Nem kell rá válaszolni, a kérdés költői.
máj. 4. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!