Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint érdemes folytatni ezt a kapcsolatot?
A barátnőmmel nagyon jól megvagyunk, imádom őt, és ha lehet vele maradnék még jó ideig. Viszont amióta együtt vagyunk- 9 hónapja- még egyszer se sikerült a csúcsra juttatnom az ágyban. Mindig elmondja, hogy élvezi, de még egyszer sem jutott el a végére. Először gondoltam idő kell neki, meg nekem is hogy ráérezzünk megszokjuk egymást stb., de nem látom magam előtt hogy mondjuk egy év mulva jobb lenne a helyzet. Ami még bántóbb hogy volt barátjával, akivel 3 4 alkalommal ha lefeküdtek kétszer is a csúcsra jutott, tehát nem nála van a probléma hanem nálam. Az én exeimnél viszont nem volt ilyen gond, ez az első ilyen kapcsolatom. És egyre jobban érzem ugy, hogy ahogy telik az idő egyre jobban elhidegül szexuálisan, egyre többször mondja hogy nincs kedve, ami logikus. Nem tudom mit tegyek, nem akarok vele szakítani, de basszus ez az önbecsülésemnek, és a közös szexuális életünknek is szörnyű. Esetleg tapasztalatokat, javaslatokat megoldásként szívesen meghallgatok.
A valaszokat előre is köszönöm!
Èn is nagyon nehezen tudok,ès csak ujjal ha birizgàlom szex közbe
De anèlkül is èlvezem
Viszont nálam meg az a gond,hogy a pasi nem tud elmenni ,pedig vagy 6x taliztunk már, és ebből csak 1 alkalommal tudott,ami nagyon fura
A lànynak hüvelyi is volt az exèvel vagy csikló csak?
Nem akarlak elkeseríteni barátom, de a soraid olvasva ennek a kapcsolatnak előbb-utóbb amúgy vége szakad.
Számonkérésnek tűnő hülyeségek (mit hogy csinált az exével) helyett inkább azt kérdezd meg tőle te mit csinálj hogy neki még jobb, még élvezetesebb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!