Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány nővel szexeltél eddig összesen?
Tippre 350-400 körül.
28 év alatt jött össze ez a szám, korán, 14 évesen kezdtem. Voltak évek, amikor ez a szám nem emelkedett és voltak, amikor nagyon:)
Egyéjszakásokat sosem szerettem, abból nem is volt, csak néhány.
16. vagyok, voltak olyan időszakaim, amikre nem vagyok túl büszke, több vas a tűzben egyszerre, ez főleg a huszonéves korszak volt. Emlékszem, volt, hogy heti 2 új lánnyal ismerkedtem, legtöbbel szex is volt, többször is, aztán néhány alkalom után kerestem mást. Érzelmileg zűrös voltam, szakításra fogom, de lehet simán csak pótcselekvés volt.
Harmincas fejem már nyugodtabb volt, bár itt is voltak évek, amikor nem fogtam magam vissza:) tök érdekes, hogy ugyanakkor képes vagyok a hűségre és egyik exem félelme ellenére sem érzem "kiégettnek" magam. Szeretem a női nemet és valamiért ők is engem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!