Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci nőket kedvelő férfiak, ti elutasítanátok ilyen nőt?
Figyelt kérdés
Ismerkedés során bevállalnátok vagy elutasítanátok ilyen nőt?
80-90 kg között, de nem olyan formás vagy kerek a feneke, ez nagyon lelombozna benneteket? Vagy mással tudná kompenzálni? (Ápoltság, Viselkedés, szexi ruha stb.)
Illetve egy alkalom vagy több, esetleg párkapcsolat.
Vagy ha duci a nő, akkor mi vonz benne? Életkort is írjatok. (Ez a kérdés nem felhívás keringőre, csak érdekelne hogy állnátok az illetőhöz)
Akik eleve nem preferálják a duci nőket, kérem tartsák magukban a véleményüket.
ma 11:37
1/20 anonim válasza:
Ez nekem így kevés. Ha látom,akkor tudok véleményt mondani.
2/20 anonim válasza:
milyen magasság társul ehhez a testsúlyhoz?
4/20 anonim válasza:
Ezekkel a kilókkal nem sokat mondtál a feleségem is pont ennyi, viszont a magassága is megvan hozzá (178 centi). Szerintem ez még nem az a kimondottan kövér kategória. De viszont nálam elsődleges a szép arc. Nekem a mellek fontosabbak, mint a fenék. A zsírpárnák lehetőleg arányosan legyenek rajta elosztva. Taszít például a toka. A kis pocak még elmegy.
5/20 anonim válasza:
Nem a külseje miatt vonzódok valakihez. Nálam ez nem szempont.
6/20 anonim válasza:
Sokmindentol függ
Sosem voltam duci nővel, lehet kipróbálnám
7/20 anonim válasza:
A kilók alapján nem lehet erre válaszolni, mert nagyon sok egyéb tényező van. Viszont ha alapvetően tetszik, akkor az, hogy duci, egyáltalán nem fog zavarni.
8/20 A kérdező kommentje:
#2 165 cm kb.
Elnézést, hogy nem írtam korábban.
ma 12:06
9/20 anonim válasza:
A melleid mennyire arányosak az alkatoddal?
10/20 anonim válasza:
Most milyen férfit kérdezel? Izmos jóképűt vagy lelakott aputestű kopaszodót?
Az utóbbinak mindegy, az előbbinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!