Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci nőket kedvelő férfiak, ti elutasítanátok ilyen nőt?
Ismerkedés során bevállalnátok vagy elutasítanátok ilyen nőt?
80-90 kg között, de nem olyan formás vagy kerek a feneke, ez nagyon lelombozna benneteket? Vagy mással tudná kompenzálni? (Ápoltság, Viselkedés, szexi ruha stb.)
Illetve egy alkalom vagy több, esetleg párkapcsolat.
Vagy ha duci a nő, akkor mi vonz benne? Életkort is írjatok. (Ez a kérdés nem felhívás keringőre, csak érdekelne hogy állnátok az illetőhöz)
Akik eleve nem preferálják a duci nőket, kérem tartsák magukban a véleményüket.
A "nem olyan formás" duci nő az a hájas kategória. Ha semmi nincs ami nőies lenne benne (nyagobb mell, formás fenék), akkor nincs mivel kompenzálnia .... szexi ruhával főleg nem. Szexxel tudna, de nem jutunk el odáig.
Amúgy a husis csajok jobban élvezik a szexet odaadóbbak és hálásabbak. (Az odaadót nem kell sarkalatosan érteni, tehát nem egyből anál, meg mélytorok, meg BDSM ..... de mondjuk jobban és élvezetesebben sz*pnak). Süldő kismalac koromban (18-tól 31 év) 3 telt és 3 vékony barátnőm volt - természetesen nem egy időben. Meg kell vallanom, hogy a töltött galambokkal minden tekintetben jobban éreztem magam. Legyen szó szexről, alaptermészetről, talpraesettségről, háziasságról, empátiáról vagy arról, hogyan viszonyultak más emberekhez vagy épp hozzám (mint partnerhez).
A feleségem szintén a husis kategória. 170cm, 95kg volt mikor megismerkedtünk, most 115 környékén van. Mindig is formás volt, igazi csöcsös-faros menyecske némi extra szalonnával. Benne minden megfogott. Elsősorban a melle - ami a mai napig kiválló (még úgy is, hogy 2 gyerek és 15 év után azért a gravitáció hat rá) - de a viselkedése, az egyénisége és az igényessége is. A testalkatával járó önbizalom hiány nagyon durva részét mellettem idővel leküzdötte, bár azért nem múlt el teljesen. Viszont boldog és boldoggá tesz engem is.
48F
A vékony lányok nem élvezték veled a szexet, nem izgultak rád eléggé. Különben ők is élvezettel csinálnak bármit, csak legyen a partner izgató.
Üdv egy vékony lány
Hogy mi vonz benne?
Ettől nő egy nő, én ettől indulok be igazán.
Nagy csöcs, nagy segg, vaskos comb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!