Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Duci nőket kedvelő férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci nőket kedvelő férfiak, ti elutasítanátok ilyen nőt?

Figyelt kérdés

Ismerkedés során bevállalnátok vagy elutasítanátok ilyen nőt?

80-90 kg között, de nem olyan formás vagy kerek a feneke, ez nagyon lelombozna benneteket? Vagy mással tudná kompenzálni? (Ápoltság, Viselkedés, szexi ruha stb.)

Illetve egy alkalom vagy több, esetleg párkapcsolat.

Vagy ha duci a nő, akkor mi vonz benne? Életkort is írjatok. (Ez a kérdés nem felhívás keringőre, csak érdekelne hogy állnátok az illetőhöz)

Akik eleve nem preferálják a duci nőket, kérem tartsák magukban a véleményüket.

ma 11:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írj
ma 12:21
 12/20 A kérdező kommentje:
#10 Talán az aranyközépút. :)
ma 12:26
 13/20 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, adj le egy tízest és tartsd magad annál többre, hogy megalàzkodsz. 45n
ma 12:48
 14/20 A kérdező kommentje:
#13 Köszönöm, folyamatban van. :)
ma 12:52
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem bejön, ha arányosan oszlik el a túlsúly és nőies idomaid vannak. Tetszik, hogy dolgozol azon, hogy leadj a túlsúlyból. Meglátod, jobban fogod magad érezni a bőrödben, ha nem kell annyi túlsúlyt cipelni. Hajrá!
ma 13:15
 16/20 anonim ***** válasza:

A "nem olyan formás" duci nő az a hájas kategória. Ha semmi nincs ami nőies lenne benne (nyagobb mell, formás fenék), akkor nincs mivel kompenzálnia .... szexi ruhával főleg nem. Szexxel tudna, de nem jutunk el odáig.

Amúgy a husis csajok jobban élvezik a szexet odaadóbbak és hálásabbak. (Az odaadót nem kell sarkalatosan érteni, tehát nem egyből anál, meg mélytorok, meg BDSM ..... de mondjuk jobban és élvezetesebben sz*pnak). Süldő kismalac koromban (18-tól 31 év) 3 telt és 3 vékony barátnőm volt - természetesen nem egy időben. Meg kell vallanom, hogy a töltött galambokkal minden tekintetben jobban éreztem magam. Legyen szó szexről, alaptermészetről, talpraesettségről, háziasságról, empátiáról vagy arról, hogyan viszonyultak más emberekhez vagy épp hozzám (mint partnerhez).

A feleségem szintén a husis kategória. 170cm, 95kg volt mikor megismerkedtünk, most 115 környékén van. Mindig is formás volt, igazi csöcsös-faros menyecske némi extra szalonnával. Benne minden megfogott. Elsősorban a melle - ami a mai napig kiválló (még úgy is, hogy 2 gyerek és 15 év után azért a gravitáció hat rá) - de a viselkedése, az egyénisége és az igényessége is. A testalkatával járó önbizalom hiány nagyon durva részét mellettem idővel leküzdötte, bár azért nem múlt el teljesen. Viszont boldog és boldoggá tesz engem is.

48F

ma 13:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Kérdező hány éves vagy ? , és van pocakod ? Mert nekem az nagyon sexy ^w^
ma 13:54
 18/20 anonim ***** válasza:

A vékony lányok nem élvezték veled a szexet, nem izgultak rád eléggé. Különben ők is élvezettel csinálnak bármit, csak legyen a partner izgató.

Üdv egy vékony lány

ma 14:56
 19/20 anonim ***** válasza:

Hogy mi vonz benne?

Ettől nő egy nő, én ettől indulok be igazán.

Nagy csöcs, nagy segg, vaskos comb.

ma 15:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Én husis, de nem potenciálisan túlsúlyos negyvenes nőként nem értem ezeket a kérdéseket. A párkeresés nem "tűrés" kérdése, hanem kémiáé. Vagy tetszik az egész csomag, vagy nem. Kérdező, sürgősen állj le ezekről a "zavar", "elfogad" és társai gondolatokról. Te egy ember vagy, egy nő, aki ráadásul még dolgozik is magán, nem fejedelmi kegy téged "elfogadni". Ha pedig nem tetszel, hát istenkém, majd tetszel másnak. Csak szépen, ügyesen, okosan, méltósággal.
ma 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!