Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Duci nőket kedvelő férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duci nőket kedvelő férfiak, ti elutasítanátok ilyen nőt?

Figyelt kérdés

Ismerkedés során bevállalnátok vagy elutasítanátok ilyen nőt?

80-90 kg között, de nem olyan formás vagy kerek a feneke, ez nagyon lelombozna benneteket? Vagy mással tudná kompenzálni? (Ápoltság, Viselkedés, szexi ruha stb.)

Illetve egy alkalom vagy több, esetleg párkapcsolat.

Vagy ha duci a nő, akkor mi vonz benne? Életkort is írjatok. (Ez a kérdés nem felhívás keringőre, csak érdekelne hogy állnátok az illetőhöz)

Akik eleve nem preferálják a duci nőket, kérem tartsák magukban a véleményüket.

febr. 6. 11:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező én 95kg vagyok és 176 centi. Sose volt olyan, hogy ne találtam volna partnert akàr komolyra akár szexre. Bár sokszor a megkeresési szándék mindig a második volt. De szerencsémre mivel elég jó személyiségem van, csinos vagyok és ápolt emiatt simán belém is tudnak szeretni. Önbizalom a kulcs mindenhez. Ha takargatod magadat akkor sose leszel nyerő. És nem csak az aputestű, kopaszodó pasiknak tetszünk. Van ám bőven sok helyes is ne aggódj. De ha önbizalomhiányos vagy akkor max egy dugásra fognak téged használni
febr. 6. 23:08
 22/24 Faklyahhh ***** válasza:
100%
Nah. Na itt a lényeg az utolsó válaszban. Sose azt nézd, hogy ki mit mondd, meghogy te mit szolnál hozzá?! Neked bejön? Stb. Először magadnak felelj meg! És csak utána másoknak. ERGO te változol és a világ is változik körülötted. Ne akard megváltoztatni a világot. Légy rendbe önmagaddal. Legyen kisugárzásod, ez nagyon fontos. És amúgy meg teljesen mind1, kerek-e a feneked vagy sem. Ha eltudod csavarni a pasi fejét, az mindent megtesz neked ennyi. 🙂 Először van ez etetés fázis. Be kell etetni mint a halaknál. Aztán ha már bekapta a csalit, akkor jöhet a csalogatás fázis, amikor még nem kap semmit, de fent kell tartani az érdeklődését. És azután jöhet a megfogás. És onnantól a tied. 🙂
febr. 7. 04:32
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút bejönnek a ducibb csajok ha gondolod îrj ràm😘
febr. 7. 06:05
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem akarsz keringőzni? ;)
febr. 7. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!