Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30- körüli férfiak! Ti elutasítanátok egy 22-23 éves csajt?
Figyelt kérdés
Mondjuk nincs barátnőtök, a csaj szemében meg látnátok, hogy benne lenne. Mernétek lépni? Vagy elutasítanátok?2019. nov. 22. 22:03
1/40 anonim válasza:
Nem utasítanám el! Örülnék neki!
2/40 anonim válasza:
Erre kíváncsi vagyok . Meddig mennétek el Pasik ?
22/N
3/40 anonim válasza:
Ha tetszik, én lépnék felé.
30/f
5/40 anonim válasza:
Engem az se érdekelne ha lenne barátnőm, persze, hogy lépnék.
6/40 anonim válasza:
Nem utasítanám el de szerelem csak akkor ha passzolunk, szex viszont csak akkor ha nem ápolatlan.
35F
8/40 anonim válasza:
Miért utasitanám el? Persze hogy lépnék. :D
10/40 anonim válasza:
Nem értem a kérdést!
30 körüli férfi és,22/23 éves csaj esetében mi a fura?
Általában ilyen a felállás a párkapcsolatban nem,hogy a csávó 5,6,7 évvel idősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!