Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30- körüli férfiak! Ti elutasítanátok egy 22-23 éves csajt?
Bár most jóval idősebb vagyok 30-nál,de mikor annyi lehettem simán elutasítottam.
Most is ezt szoktam tenni még a korban hozzám illőekkel.
Jó érzés hogy most én ejthetem pofára ugyan úgy őket ahogy velem tették húszonéves koromban.
Nekem is jól esett az önbizalmamnak,remélem én is beletiprok az övékbe.
F.
22#
Szerencsétlen p* cs viselkedés. Ne haragudj, de ez inkább pl. 6/F korban normális.
Az meg nem "önbizalom" hanem valami önző mű kicsinyes p* csfejség :D
Nem azt mondom hogy az "önbizalom-kultusz" helyes dolog, de ne viselkedj így
24,25,26!
Elnézést kérek az őszinte válaszomért, úgy látszik itt mindenki a másik válaszához igazítja a sajátját nehogy kilógjon a sorból és hogy megőrizze a pontszámait.
Hát sajnos én már kinőttem ebből a gyerekes viselkedésből hogy másoknak megfeleljek, én már leszharom mások veleményét.
Az hogy miért alázom a nőket ahol csak tudom az pedig azért van mert volt pár tapasztalatom ennyi idősen és én nem úgy tekintek rájuk mint itt sokan hogy még akkor dícsérik őket ha nem is látják csak hogy pinához jussanak.
Én már kiismertem ezt a női fajt ahhoz hogy megítéljem őket a szándékaikról.
És hogy miért bántom azt meg aki nem is ártott nekem?
A háborúban is ellenségként kezeled a másik katonát hiába nem ártott neked.
29#
Vagy csak téveszméd van. Milyen lenne nem kiemelkedően és nem gonoszul kezelni őket, hanem kiegyensúlyozottan?
Bocsáss meg de nem ismersz!
Tudom miről írok, itt aki aggódik az azért teszi mert és rongálom az olyan kislányok önbizalmát a stílusommal akik esetleg kezdenének idősebb pasikkal és lehet ők miattam kimaradnak ebből a lehetőségből.
Nem véletlenül ítélem el őket ezek csupán csak erre jók..
Ismerős gondolom a mondás miszerint “ amit kapsz,azt adsz “
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!