Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30- körüli férfiak! Ti elutasítanátok egy 22-23 éves csajt?
Figyelt kérdés
Mondjuk nincs barátnőtök, a csaj szemében meg látnátok, hogy benne lenne. Mernétek lépni? Vagy elutasítanátok?2019. nov. 22. 22:03
31/40 anonim válasza:
Ha neked egy 23 éves nő semmire nem jó, csak ürítésre, az a te szegénységi bizonyítványod, nem a nőé...
32/40 anonim válasza:
Pontosan! A 31 es nőgyűlöletét nem osztja a férfiak többsége!
37F
33/40 anonim válasza:
32!
Bocsáss meg én hol írtam hogy csak ürítésre jók??
Pont hogy még arra sem! Inkább ez a véleményem.
33!
Mivel te lehet még nem ismered őket így lehet ez a véleményed, de ez a te bajod..
34/40 anonim válasza:
Íme egy példa a pökhendiségről ami a legtöbb nőt illeti!
Itt a kérdező stílusa bicskanyitogató.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
35/40 anonim válasza:
A tiéd se jobb egy fokkal se... :D Pont egymáshoz valók vagytok az ilyenekkel.
36/40 anonim válasza:
Én az ilyenektől lettem olyan amilyen.
37/40 anonim válasza:
Lehet, ismétlem, lehet... hogy nem ilyenekkel kellett volna leállnod. Tudod, ha csak ilyet találtál, akkor benned van a hiba...
38/40 anonim válasza:
Tehetek én róla hogy a hordalékot vonzom...?
Nincs senkire rá írva, hogy vigyázz én patkány vagyok.
39/40 anonim válasza:
34 Nem hinném hogy mindet ismered, sőt azt se hinném hogy az átlagot ismered. Én ismerek közülük jópárat és rengeteg 40-50-est is akik első pasihoz mentek hozzá 20 körül és azóta is együtt vannak.
40/40 anonim válasza:
Mindet nem is de akiket megismertem azok alapján inkább kerülöm őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!