Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szerintetek lehet hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ossia4444 kérdése:

Lányok szerintetek lehet hogy imponálna nektek ha valakinek különös fétise van?

Figyelt kérdés
Esetleg plüss játékok iránti vonzalom?
ma 12:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Az biztosan nem. Ha olyan a fétis,aminek én is része vagyok,akkor egy bizonyos pontig igen.
ma 12:44
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Pont h9gy elvágná magát.
ma 12:47
 3/11 anonim válasza:
73%

miafasz ember

ki izgul fel plüssökre ne basszál már fel idegileg bazmeg

ma 12:48
 4/11 anonim ***** válasza:
47%
Az adott fétistől függene, viszont az, hogy játékokhoz vonzódik nálam kizáró ok lenne. Persze, aztán nem vagyok otthon, ő addig megdugná a gyerekkori plüsseimet és a szép, személyes emlékemből egy g#cis farokverő lenne? Esélytelen.
ma 12:48
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
#3-mas, ennek a kérdezőnek legalább húsz kérdése volt, ahol a lufikra és a felfújhatós játékokra izgult fel. Beszéltem vele privátban, elég kattos szegénykém.
ma 12:49
 6/11 anonim válasza:
74%
5-ös, remélem hogy mielöbb segítséget kap az ilyen elmebeteg fasz
ma 12:52
 7/11 anonim ***** válasza:
ma 12:58
 8/11 anonim válasza:
89%

Kedves Kérdezö,

értem én hogy neked az ilyen f*szságokra áll a cerka, de lehetne hogy nem arra smirglized a f*szod, hogy random embereket kérdezgetsz arról, ki b*szott már plüssökkel? Ès még nekem van bajom? Itt nézem a lufis kérdéseid, hát ne haragudj, én se vagyok egy szent ember, meg raktam én már a plajbászt bele egy-két dologba mer épp nem volt csajom és kanos voltam, de a lufi meg a plüssállatok, amit az emberek a gyerekekkel asszociálnak, hát ez k*rva beteg. Anyádéknak kellett volna inkább lufit fújnia ahelyett hogy téged a világra b*sztak

ma 13:02
 9/11 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, inkább töröltesd a kérdést mint sem tovább alázd magad és szégyenkezz.
ma 13:07
 10/11 anonim ***** válasza:
79%

Nem.

Beteges és pedofília plüssről az ártatlan gyermekkor jut eszembe mikor kislányként játszottam velük nem pedig valami erotikus szexuális dologra

Ha egy pasi erre izgul még a gyerekem közelébe se engedném

Atya ég honnan szalajtották a te beteg fajtádat

Mát az is meredek hogy strand labda anyagra izgulsz és azzal maszturbálsz de azt betudtam egy latex anyag fétishnek

De hogy egy plüss játék

Ez már sok

Inkább lennél baszki làbfétises az a leghétköznapibb és a legnormálisabb fétish ami képet egy pasinak és ha ügyes még lehet izgató de plüssre? Atya Úr Isten... kedvem lett domestost nyomni a szemeimbe amiért láttam és olvastam ezt a kétdést

ma 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!