Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és nők, voltatok valaha olyan helyzetben, amikor egy fiúnak/férfinek hiába mondtál nemet a szexre, de ő erőszakoskodott, hogy szexelni akar veletek? Illetve volt ilyen a környezetetekben, amiről hallottatok és tudomást szereztetek?
Szívesen várok rövidebb válaszokat is, bár jobban szeretnék kimerítőbb válaszokat olvasni. Én biztos elfogom olvasni!
Mostani lányok/nők, és idősebb hölgyek válasza is érdekel. Itt most nem feltétlenül családon belüli erőszakra gondolok, meg nem is feltétlen verésre. (bár mindent szívesen fogadok) Hanem "csak" amikor egy fiú/férfi odament hozzátok, és te nemet mondtál neki, de ő erősködött?
Lehet szó egy szórakozóhelyről/házibuliról, egy ismeretlen fiúról/férfiről, lehet szó akár egy osztálytársról/osztálytársakról akiket már évek óta ismertél akár. Ki az aki beadta a derekát, ki az aki nem? Ha igen, megbántad? Ha nem ismerted, kb hány éves lehetett, és te hány éves voltál akkor? A fiú/férfi milyen volt, csak gyorsan beléd élvezett? (én azt feltételezném hogy túlnyomó részben igen, aki nem érti meg, hogy a nem, az nem, az 99%-ban nem az előjátékra fog hajtani valószínűleg, vagy hogy a nőnek minél jobb legyen) Természetesen fiúk és férfiak is írhatnak, ha hallottak ilyen történetről a környezetükben, vagy akár ők követtek el hasonlót, de később akár mégis összejöttek, vagy éppen nem, mennyire vágtátok el magatok a lánynál, akár bele ment, akár nem, Minden érdekel!
Elsősorban olyan esetekre gondolok, amikor úgy "finoman" erőszakoskodott a férfi/fiú, pl. na,na, légyszi-légyszi, de érdekel olyan is, amikor a fiú, esetleg még agresszívebbé vált, és akár meg is ütötte a lányt.

Volt olyan sajnos,én barátomnak tekintettem nem szerelmemnek, úgy is tekintettem rá.Nem akart a megérteni,hogy a barátságba azok a dolgok amiket ő elképzel nem férnek bele.Ő szerelmes volt egy idő után belém,n nem tudtam ezzel a helyzettel mit kezdeni,mert én csak barátomnak gondoltam.
Egyszer elkövettem egy nagy hibát,hátulról átkarolva megfogta a melleimet,én meg nem azt tettem amit kellett volna,nem vágtam jól pofán,de nem azért mert nem úgy éreztem,hanem azért mert a jó barátomnak tartottam ,és nem akartam elveszíteni.Végül megszakítottam vele mindennemű kapcsolatot.Már-már zaklatott.

Hányingerem volt amikor akart erősködött nagyon majd belebüfögtem a pofijába XD
Előtte olyan felháborodott mondatok előzték meg ezt hogy én milyen vagyok kuurva rég volt sosincs kedvem, de ha én akartam akkor meg ő nem. Meg a kérlek légyszí.
Van egy ismerősöm ő neki alig van nemivágyja. Azért van az az élethelyzet ami után nehéz kivánni a másikat vagy nem tekintesz úgy az intimitásra. De ő mégis sokszor csinálta/csinálja a csávó kedvéért. Sokszor vissza is utasítja. Amúgy a pasi meg a másik véglet.
Köszönöm neked, és előre mindenki másnak is, aki írni fog. Azt szerintem jól gondolod, hogy a pofon lett volna helyesebb, a te helyedben sokan azt gondolták és csinálták volna mint te (lehet én is, nem tudhatom) sokan nem, bár a zaklatást az illető így sem úgysem hagyta volna abba, valószínűleg. Ez valószínűleg olyan helyzet volt neked, amikor nem volt igazán jó döntési lehetősséged.
Ezek olyan dolgok, amikről nem szívesen beszél az ember. Senki ne írjon, aki úgy gondolja, aki ír, olyan részletességben tegye, amilyenben gondolja. Senkit nem fogok faggatni. Mielőtt akárki is utálna, emiatt a kérdés miatt, hogy kellemetlen emlékeket szakítottam fel benne, a kérdésem szándéka az volt, hogy azok, akik ezeket a hozzászólásokat olvassák, hátha tudnak belőle tanulni valamit. Én szinte biztos vagyok benne, hogy nem egy olyan eset történt a történelem folyamán, hogy néhány haver leitatott egy lányt, utána meg kómás állapotában meg d*gták, meg hasonlók, utána meg lehet, hogy még abortuszon is át kellett esnie.
Én magam is szoktam inni, tudom azt, hogy pláne a második és harmadik sör után milyen könnyen jön már a többi, csak egy fiú nincs kiszolgáltatva a lányoknak, mint fordítva...... Fontos lenne szerintem beszélni ezekről a dolgokról, hogy pl. egy lány ne menjen egyedül, egy házibuliba, hanem valakivel, akiről tudja azt, hogy nem fog inni, vagy maximum tényleg csak egy-két sört, illetve akiben maradéktalanul megbízik, mint ember, és a buliban se csak idegenek legyenek, sőt.
Szórakozó helyeken is nagyon oda kell figyelniük, hogy nehogy valamit bele keverjenek az italukba, illetve hogy óvatosan igyanak. Tudom én azt, hogy egy lakótelepen annyi ember van az utcákon, mint kb egy faluban. Eléggé el vagyunk hidegülve egymástól, ez hatással van a net világára is, sőt! Sok a kamus ismerkedős oldal, ahol az írások sem mennek át, illetve olyanokról is vannak képek, akik nem is hallottak azokról az oldalakról stb.....Én magam is férfi vagyok, nem akarom a férfiakat/fiúkat sárkánynak beállítani, sok férfi/fiú tiszteletben tartja a nőket, de vannak akik nem, és legyünk őszinték, pláne egy részeg lány/nő, DE egyébként is, eléggé ki vannak/lehetnek szolgáltatva a férfiaknak/fiúknak, már csak azért is mert eleve erősebbek fizikálisan. Még ha néhány tróger "haver" is van a társaságban, ital, akkor végképpen.
Nem az a célom, hogy a nők féljenek a férfiaktól, sőt! Pont az hogy tudjanak kiállni magukért, tudjunk tanulni egymástól! Én ha lány lennék, és nagyon hajtana egy fiú, először maximum nyalást engednék csak neki, ha engednék akármit is egyáltalán, egy-egy adott fiúnak.
Ami még hirtelen eszembe jutott, tök véletlenszerű hogy ebben az életben mely néhány embert ismerünk meg, a sok millióból. Ez csak azért jutott eszembe, mert már volt olyan, akire ismeretlenül ráírtam, teljesen normálisan, és letiltott..........Ezt teszi ez a világ. Attól ha nem ismerünk valakit személyesen, ne úgy tekintsünk rá, mint egy idegenre, hanem úgy mint egy másik emberre. Biztos mindenki ismer olyan embereket, akiket jobban kedvel, és olyanokat is, akiket kevésbé. Nos, ha mindenki ismerne mindenkit a Földön, valójában ugyanaz lenne a helyzet. Csak akkor napi ezer óra kevés lenne (SŐT!) csak arra, hogy temetésekre/esküvőkre menjen az ember, nem beszélve millió más dologról.
Kicsit elkalandoztam most, de ezeket a dolgokat azért írtam, hogy egy számunkra idegenre nem úgy kéne tekintenünk, mint egy földönkívülire, DE legyünk észnél hogy mikor mit teszünk. Tudom, nincs olyan ember a Földön, aki mindig mindennel kapcsolatban jól döntene, sőt néha van olyan is az életben, hogy nincs jó döntés, és az életben sok ilyen van, akár munkahelyen, akár a magánéletben.

Még jó, hogy saját kérdésnél legalább nem tudnak, lepontozni. A hozzászólások számából, lehetetlen meghatározni, hogy mit mennyien olvasnak el, vagy hogy mit gondolnak róla, kinek milyen plusz gondolatok jutnak eszébe.
Én csak EGY témát hoztam fel a sok közül, amiről még sokkal részletesebben is írhattam volna, szülő-gyerek viszony, illetve egyéb eshető szituációkra lebontva! Az iskolában semmit nem tanítanak az élet dolgairól, ráadásul órákig tanulhatsz, hogy annak a 80%-át elfelejtsd.......Lehet azt mondani hogy ez jól van így, régen is így volt, nem dőlt még össze a világ stb, de az egyéb problémák még ott van, attól hogy sokan nem foglalkozunk velük! Sok embernek a "négy fal" a saját világa, azt tekintik a tényleges, teljes világnak.
4-es, Pontosítsunk egy kicsit! SOKAN, nem fogják elolvasni. Vannak akik több száz oldalas könyveket olvasnak, és érdekes én nem szoktam könyveket olvasni, mégis elszoktam olvasni hosszabb válaszokat is. TUDOM, hogy a rövid néhány szavas válaszok, sokkal népszerűbbek szoktak lenni, akkor is ha egymás után öten írják le ugyanazt.
Ilyenkor nem azokkal foglalkozok, akik nem olvasnak el valamit, hanem azokkal akik igen, ha csak EGY lányt/nőt, tanárt vagy szülőt gondolkodtattam el, már megérte! Ön szerint a közoktatást mért említettem a szavazásban?! A közoktatással jutnak el dolgok, a legtöbb emberhez. Mindennap órákon keresztül tanítanak az iskolákban, aminek a nagyobb részét idővel mindenki elfelejti, ráadásul az élet dolgairól nagyon sok minden nem szerepel a tananyagban, sőt osztályfőnöki órákon sem feltétlen olyan dolgokat/témákat hoz fel egy-egy tanár amiket kéne. Én elismerem a munkájukat, tanítanak hasznos dolgokat is, illetve nekik is nyilván elő van írva, hogy miket tanítsanak. Tananyag nélkül, én sem mernék felhozni 16-7-8 éveseknek sem, akármilyen témát, de mondjuk az Eileen című filmről sok hasznos dologról lehetne beszélni, az egyik fő mondanivalója, hogy mennyire felszínesen lehet ítélkezni, egy másik ember felett, azért mert iszik, vagy azért mert elkövetett valamit, aminek okairól semmit nem tudunk.........amit már eleve sokan butaságnak titulálnának, akkor már a nehezebb filmekről ne is beszéljünk!
Én sem szenvedtem volna régen, a sarkantyúgyulladással egy évig, ha megtanultam volna az iskolában, hogy pépes fekete-nadálytő gyökérrel kell fásnizni a talpat, hogy szép lassan elmúljon, SŐT ezt még a szakorvos sem tudta, felírt valami gyógyszert, ami semmit nem ért. Én ezt az internetről tudtam meg, egy baromi jó dolog, csak sokan nem arra használják, amire kéne. Olyan dolgokat nem tanítanak, amiknek az alapműveltséghez kéne tartozniuk, (részben sejtem hogy mik lehetnek az okai.) és mégis mennyi olyat láttam már, aki rosszul tudott valamit (vagy csak mások hitték azt), akár itt, akár a fece-en vagy rossz volt a helyesírása, és már kb a nevetség tárgyává vált.
Egyszer egy Zacher videónál írtam, hogy a függősségnek igenis vannak fokozataik, érvelésekkel, de 10 más dologról is írhattam volna, amit Zacher nem látott át a videóban. Hány like-ot kaptam? Egyet sem! Ezt sejtettem előre? IGEN! Aki meg csókolta a doktor úr kezét, egy mondatban, ő meg sokat.

Volt sajnos.
A barátomnak tekintettem aztán szé0en lassan szerelem lett belölle.
És nála egyszercsak eltört valami amikor az anyja meghalt.
Elkezdett ugy viselkedni velem mintha a tulajdona lennék. És ő szivességet tesz nekem azzal,hogy megenged olyan dolgokat amikor a rendes életem részei:pl buli este,elmenni ide-oda. Aztán ezeket számonkérte,stb.
Végül mondtam neki,hogy ez nekem nem ok. És állitson magán vagy folytassuk külön.
Na akkor totál elszált. Folytassuk külön de mégsem...
Ilyen zaklatás szerűen probált "vissza hoditani". Szoltam az apjánaknak,hogy kezdjen valamit a fiával. (A rendőrseg csak akkor foglakozik a bajommal ha meghalok). Akkor nyugi volt pár napig.
Aztán otthon (volt kulcsa pedig visszakértem) elkapott a falhoz szoritott folytogatni kezdett és valami zavarosat adott elő a szerelemről. Miközben párzó mozdulatokat tett és elővette. Ekkor kontrolt veszett felettem.
Sikerül mefognom a sodrófát és fejbeveretem vele. Elenegedett és jajgatott...
Majd ..."legurult a lépcsőn"...
A filmekből a Lucie-t láttam. Meg a halálos iramot.
De ezeket,hogy lehetne a közoktatásba belevenni és beszélgetni róla?
Szedjek agy turbozo drogot és illegalais auto versenyezzek este a körúton vagy mi?
Az anyja halála megviselte, és nem jól kezelte, sőt rajtad próbálta levezetni a frusztrációját. Ráadásul ő meg nem is volt, egy bulizós típus gondolom alapból sem, és ezáltal már alapból kialakulhat egyfajta ellentét két ember között. Ráadásul az anyja halála erősen felerősíthette benne, ezt az érzést. Nem próbált meg gondolom semmilyen kompromisszumot kötni veled, hogy járkáljál el ide-oda, oké, de egy picit több időt töltsél vele.
Utána meg még rosszabb irányt vettek a dolgok. Volt kulcsa, de hogy lehet? Tudta nagyon jól hogy az agyadra megy, és szerintem sejtette hogy vissza fogod kérni, és lemásoltathatta. Mióta voltatok együtt mint pár, amikor hozzád költözött, és előtte mennyi ideig barátok, mikor lógtatok többet egymással?
Jól tetted, a helyedben más is ezt csinálta volna, és ilyenkor egy lánynak nem szabad arra gondolnia, hogy szegény fiú meg ne sérüljön. Nem értem, az anyja halála nem lehetett volna indok arra, hogy ennyire erőszakossá váljon, és kiforduljon magából. Előtte semmilyen jel nem volt semmire? Amire így utólag azt mondanád hogy, igen, kicsit furcsa volt. Most mondok egy példát (bár más témával kapcsolatban), amikor bejött a koronavírus, apám mondta, hogy ő már nem élné túl, én meg nem értettem hogy azt mért mondta, egy fiatalos 60 éves ember volt, és utána másfél év múlva meghalt áttétes rákban...
Kinek a helyében, mit csináltál volna és miért, meg hasonlók. Mi a mondanivalója a filmnek. Nyilván pl. az Eileen sokkal alkalmasabb és célirányosabb lenne, ilyen dolgokról beszélni, mint a Halálos Iramban, azt a két fontos szót le is felejtettem a kérdésből. A Lucy a kakukk tojás, mert még nem láttam, de az agy kihasználtság %-áról, hogy lehet az amikor valaki 100-as iq alatt is tudja hogy nem minden fekete és fehér, amikor egyes tudósok a dolgok végleteiről vitáznak, és nem arról, hogy az igazság valahol félúton lehet stb-stb......nagyon-nagyon alapjaiban ennyi. De ezt a kérdést nem filmes témáknak akartam szánni. Nézd meg az Eileen-t és írd meg akár itt, akár facebook-on hogy szerinted, mi volt a mondanivalója. Illetve hogy ugyanabban a helyzetben, kinek a helyében mondtál vagy csináltál volna mást.
Köszönöm hogy írtál! Ha akarsz válaszolsz, ha akarsz nem!

1944-45ben kb bizonyítottan 250ezer
de körülbelül 400-800ezer nőt a háborúban nálunk.
8- Nem is baj, hogy felhoztad, ezt a háborús dolgot!
Mennyivel másképpen kezelhet az ember egy-egy szituációt egyénileg, ha azt sokan csinálják, vagy éppen nem csinálják. Vagy ha törvényileg elítélhetik-e miatta, vagy sem. Nagyon nagy vonalakban. EGY példa, ha egy nőt elkezdne molesztálni valaki a buszon, és valaki felállna, picivel nagyobb eséllyel állna fel egy második is, és még nagyobb eséllyel egy harmadik is, és így tovább. Aki elsőnek felállna, mi lenne az első gondolata? Az hogy senki sem fog mögé állni.....de ha felállna egy második, annál nagyobb eséllyel "állna fel" egy harmadik, negyedik, és így tovább. Nyilván számít, hogy nők vagy férfiak lennének többen a buszon, azok milyen fizikumúak lennének stb......de sok más szituációt is lehetne mondani, hasonló elven.
Biztos sok nő elvetette az erőszakból született gyerekét, valószínűleg sokan nem. Biztos volt olyan nő, akit félholtra vertek hogy megerőszakolhassák. Biztos volt olyan katona, aki elfogadta a "nem-eket" Lehet volt olyan eset is, hogy házasság/család lett, a "gyors" ismerkedésből, abban az esetben valószínűleg nem volt félholtra verés. Voltak olyan nők is, akik sz*rral kenték be magukat. Egy ilyen szituációt is sokkal másképpen élhetett megy egy szingli nő, mint egy olyan, akinek volt férje, meg persze sok más dolog is számíthatott, egy-egy esetben, mennyire tartotta vonzónak a nő, a katonát, mennyire volt a katona erőszakos, csak gyorsan beverte, vagy egy szenvedélyes éjszakát töltöttek együtt......Hányan tudhatták meg azt vajon, ha ő maguk, vagy a szüleik, nemi erőszakból születtek? Hány szülő hazudhatta azt, hogy nem erőszakolták meg? Ugye például a szőke haj, sokkal inkább egy orosz vonás, mintsem magyar, mennyien bánthatták őket? Mennyi nő nézhet ezáltal másképpen a férfiakra, hogy sok nőt erőszakoltak meg? Az élet rengeteg szituációt hozhat, és még magad sem tudhatott, hogy mikor milyen élethelyzetben, mennyivel lennél másabb ember.
Láttam egy jó koreai krimi/thriller filmet, ahol a rendőrök, több embert is megkínoztak, és megvertek, és már mindenkit megvádoltak, a gyilkosságokkal, akiket csak lehetett, a film végén, az egyik rendőr leakarta lőni az elkövetőt, a másik meg visszatartotta, hogy most már elég volt mindenből. A valós elkövető/gyilkos kb megúszta egy láb lövéssel és börtön nélkül, holott teljesen áltlatlan emberek, sokkal többet kaptak. Nem voltak elég fejlettek a nyomozók eszközeik meg hasonlók, fentről meg kapták a nyomást persze. A halál jele 2003-as film, amúgy!
A háború előtt állítólag, sok katona hitte azt, hogy mekkora poén lesz a háború, én nem hittem volna azt, ahol fegyverrel kell egymás ellen harcolni.........Engem mernének kötelező katonaságra hívni, befeküdnék az első árokba. Hallottam régebben egy történetet, amikor valaki nem akarta vállalni a kötelező katonaságot, és börtönbe zárták, DE nem halt éhen mert ott kötelező volt egy minimális élelmet adni, holott sokan meg éhen haltak, akik vállalták.
A Barbár filmben (jó kis film, aki szereti a misztikus/thrilleres filmeket) volt egy jelenet, amikor a férfi magában beszélt, hogy a nő feljelentette nemi erőszakért, és elvesztette a munkáját is, holott ő maga nem érezte azt, hogy nemi erőszakot követett volna el, de valószínűleg "csak" kicsit erősködött, és a nő meg nem élvezte, jelenetet nem mutatott a film, erről az esetről. Volt egy iskola társam, aki rendszeresen járt fizetős lányokhoz/nőkhöz, és mondta volt több olyan eset is, amikor a nők, el sem fogadták a pénzt tőle, amit megbeszéltek. Tévhit az (nagy általánosságban hogy a nők csak a pénzre hajtanának) nem mondom hogy nincsenek ilyenek, de a többségük nem megy tovább a szemezésnél, ha vonzónak találnak egy férfit, de sok férfinek önbizalmat ad az, ha van pénze bőven, meg egy klassz autója és hasonlók.
Nekem volt egy osztálytársam (nem volt gazdag ,sőt) aki kb minden nőhöz odament, nyilván kapott nem egy, és nem kettő elutasítást, de ő azt tiszteletben tartotta, de mindenféle barátnője volt, a kevésbé széptől kezdve, a legszebbig, ettől függetlenül néha, lehet járt fizetős lányokhoz is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!