Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok és nők, voltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tejesbaba kérdése:

Lányok és nők, voltatok valaha olyan helyzetben, amikor egy fiúnak/férfinek hiába mondtál nemet a szexre, de ő erőszakoskodott, hogy szexelni akar veletek? Illetve volt ilyen a környezetetekben, amiről hallottatok és tudomást szereztetek?

Figyelt kérdés

Szívesen várok rövidebb válaszokat is, bár jobban szeretnék kimerítőbb válaszokat olvasni. Én biztos elfogom olvasni!

Mostani lányok/nők, és idősebb hölgyek válasza is érdekel. Itt most nem feltétlenül családon belüli erőszakra gondolok, meg nem is feltétlen verésre. (bár mindent szívesen fogadok) Hanem "csak" amikor egy fiú/férfi odament hozzátok, és te nemet mondtál neki, de ő erősködött?

Lehet szó egy szórakozóhelyről/házibuliról, egy ismeretlen fiúról/férfiről, lehet szó akár egy osztálytársról/osztálytársakról akiket már évek óta ismertél akár. Ki az aki beadta a derekát, ki az aki nem? Ha igen, megbántad? Ha nem ismerted, kb hány éves lehetett, és te hány éves voltál akkor? A fiú/férfi milyen volt, csak gyorsan beléd élvezett? (én azt feltételezném hogy túlnyomó részben igen, aki nem érti meg, hogy a nem, az nem, az 99%-ban nem az előjátékra fog hajtani valószínűleg, vagy hogy a nőnek minél jobb legyen) Természetesen fiúk és férfiak is írhatnak, ha hallottak ilyen történetről a környezetükben, vagy akár ők követtek el hasonlót, de később akár mégis összejöttek, vagy éppen nem, mennyire vágtátok el magatok a lánynál, akár bele ment, akár nem, Minden érdekel!

Elsősorban olyan esetekre gondolok, amikor úgy "finoman" erőszakoskodott a férfi/fiú, pl. na,na, légyszi-légyszi, de érdekel olyan is, amikor a fiú, esetleg még agresszívebbé vált, és akár meg is ütötte a lányt.

ma 11:51
A kérdező szavazást indított:
Melyik filmet ajánlanád leginkább az alábbiak közül, hogy beépítsék a közoktatásba, annak megnézését és a róla való beszélgetést.
Utolsó éjszaka a sohóban
Szomorúság háromszöge
Barbár
Ghostland: A rettegés háza
Eileen
Halálos Iramban
Lucy
Mosolyogj
Mulholland Drive – A sötétség útja
 1/1 anonim ***** válasza:

Volt olyan sajnos,én barátomnak tekintettem nem szerelmemnek, úgy is tekintettem rá.Nem akart a megérteni,hogy a barátságba azok a dolgok amiket ő elképzel nem férnek bele.Ő szerelmes volt egy idő után belém,n nem tudtam ezzel a helyzettel mit kezdeni,mert én csak barátomnak gondoltam.

Egyszer elkövettem egy nagy hibát,hátulról átkarolva megfogta a melleimet,én meg nem azt tettem amit kellett volna,nem vágtam jól pofán,de nem azért mert nem úgy éreztem,hanem azért mert a jó barátomnak tartottam ,és nem akartam elveszíteni.Végül megszakítottam vele mindennemű kapcsolatot.Már-már zaklatott.

ma 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!