Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, akik már sokszor szexelte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik már sokszor szexeltek! (Mondjuk legalább 30 alkalommal.) Volt valaha spriccelős orgazmusotok pénisz vagy ujjazás által?

Figyelt kérdés
dec. 21. 13:55
A kérdező szavazást indított:
Soha nem volt.
Volt, 1 alkalommal.
Volt, ritkán.
Volt, gyakran.
15 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Volt, de az hosszas edging után, nyalással és ujjazással egyszerre történt.
dec. 21. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

29 éves kor vége 30 éves korom elejéig azt se tudtam milyen az hogy fasztól elélvezni nemhogy még spriccelni meg is lepődtem rajta és kínosan éreztem magam mert tökre úgy éreztem mintha bepisiltem volna és ahelyett hogy boldog lettem volna ott bőgtem mit egy gyerek hogy össze hugyoztam az ágyat.

Csak ezzel az egy emberrel van így mással sose volt függetlenül attól hogy többször volt szerencsém hasonló mérethez

Nem tudom mit csinál(t) másképp de nálla ment[megy]

dec. 21. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne aggaszd magad, hogy behugyoztál, hiszen ha dikicselik az ember lányát ez vele jár, még úgy is, hogy köze nincs az orgazmushoz. Van aki be is szarik, csak arra a sok elmebeteg még nem akasztott nevet, mint a "spriccelős orgazmus"-ra
dec. 21. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Csakis amikor magamnak csinálom.

Férfi által még nem, de ha férfi, akkor gyors-kemény menetet szeretem.

Persze, hogy ha pl edging lenne, akkor tuti elélveznék spriccelősen, mert az általában egy hosszú előjáték után megy.

dec. 22. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!