Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok és nők, voltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tejesbaba kérdése:

Lányok és nők, voltatok valaha olyan helyzetben, amikor egy fiúnak/férfinek hiába mondtál nemet a szexre, de ő erőszakoskodott, hogy szexelni akar veletek? Illetve volt ilyen a környezetetekben, amiről hallottatok és tudomást szereztetek?

Figyelt kérdés

Szívesen várok rövidebb válaszokat is, bár jobban szeretnék kimerítőbb válaszokat olvasni. Én biztos elfogom olvasni!

Mostani lányok/nők, és idősebb hölgyek válasza is érdekel. Itt most nem feltétlenül családon belüli erőszakra gondolok, meg nem is feltétlen verésre. (bár mindent szívesen fogadok) Hanem "csak" amikor egy fiú/férfi odament hozzátok, és te nemet mondtál neki, de ő erősködött?

Lehet szó egy szórakozóhelyről/házibuliról, egy ismeretlen fiúról/férfiről, lehet szó akár egy osztálytársról/osztálytársakról akiket már évek óta ismertél akár. Ki az aki beadta a derekát, ki az aki nem? Ha igen, megbántad? Ha nem ismerted, kb hány éves lehetett, és te hány éves voltál akkor? A fiú/férfi milyen volt, csak gyorsan beléd élvezett? (én azt feltételezném hogy túlnyomó részben igen, aki nem érti meg, hogy a nem, az nem, az 99%-ban nem az előjátékra fog hajtani valószínűleg, vagy hogy a nőnek minél jobb legyen) Természetesen fiúk és férfiak is írhatnak, ha hallottak ilyen történetről a környezetükben, vagy akár ők követtek el hasonlót, de később akár mégis összejöttek, vagy éppen nem, mennyire vágtátok el magatok a lánynál, akár bele ment, akár nem, Minden érdekel!

Elsősorban olyan esetekre gondolok, amikor úgy "finoman" erőszakoskodott a férfi/fiú, pl. na,na, légyszi-légyszi, de érdekel olyan is, amikor a fiú, esetleg még agresszívebbé vált, és akár meg is ütötte a lányt.

febr. 6. 11:51
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

10.

Köszönöm szépen! Látod, ez is érdekes, nem egy ismeretlen fiú/férfi volt, egy szórakozóhelyről, hanem a saját unokatestvére. Nekem bőven elég volt az, amit a nemi erőszakról láttam a "Köpök a sírodra" című filmen. Engem a legkevésbé sem ilyen részletek érdekelnének, és szerintem senkit sem, hanem az előzmények, illetve hogy utána mi történt. Történt feljelentés? Milyen viszonyban volt a barátnőd, a szüleivel? Mert szólni másnak rajtad kívül? Hogyan, és milyen körülmények közt maradtak négy szem között?

Milyen viszonyban voltak alapvetően, milyen gyakran látták egymást, akár rokoni vagy egyéb közösségekben?

Én abszolút megértem, hogy emberek utálnak ilyen dolgokról beszélni, sokan tűrik a családon belüli erőszakot is. Én téged is megértelek, ha a barátnőd megkért arra, hogy senkinek ne beszélj róla.

Ezek olyan dolgok, amiket soha nem lehetne 0-ra lecsökkenteni, de én hiszek abban, hogy lehetne csökkenteni ezeken az eseteken. Az a baj, ez egy olyan téma, amiről a tanárok is félnek beszélni, akár egy osztályfőnöki órán. És a youtuberek nagyobb része sem, az értelmes videóikról híresek, illetve az egyéb imertebb bloggerek sem. Mindenki a mézes-mázosságra hajt, és a minél több lájkra.

febr. 9. 21:30
 12/41 anonim ***** válasza:
mondjuk az egy bitang jó film, főleg a bosszú részek.
febr. 10. 07:06
 13/41 anonim ***** válasza:

6 vagyok.

"Az anyja halála megviselte, és nem jól kezelte, sőt rajtad próbálta levezetni a frusztrációját."

-nyiván.

"Ráadásul ő meg nem is volt, egy bulizós típus gondolom alapból sem, és ezáltal már alapból kialakulhat egyfajta ellentét két ember között."

-a bulizós azért erősen idézőjeles" ahoz hogy ezért egy normális ember ezen berágjon.

"Ráadásul az anyja halála erősen felerősíthette benne, ezt az érzést."

-meg mást is.

"Nem próbált meg gondolom semmilyen kompromisszumot kötni veled, hogy járkáljál el ide-oda, oké, de egy picit több időt töltsél vele."

-de,és ez is baj volt neki. Igazából nem tudott olyan kompromisszumot ami számomra elfogadható lett volna.

Mentem és csináltam a dolgaimat,amit akartam.

Ő meg mint aki szivességet tett:"na jó,de ez volt az utolsó eset..."

De ezután számonkérte,hogy mit hol kivel?

"Volt kulcsa, de hogy lehet? Tudta nagyon jól hogy az agyadra megy, és szerintem sejtette hogy vissza fogod kérni, és másoltathatta."

-nyilván lemásoltatta,nem hiszem.hogy tuudatosan az agyadra mrgyek miatt,hanem...bármi praktikus.

"Mióta voltatok együtt mint pár, amikor hozzád költözött, és előtte mennyi ideig barátok, mikor lógtatok többet egymással?"

-kb:2év barátság. Utána 2év kapcsolat,eléghamar 3hónap után már együtt laktunk.

"Jól tetted, a helyedben más is ezt csinálta volna, és ilyenkor egy lánynak nem szabad arra gondolnia, hogy szegény fiú meg ne sérüljön."

-ha már bánt akkor nem érdekel,jogy mennyire szegény.

" Nem értem, az anyja halála nem lehetett volna indok arra, hogy ennyire erőszakossá váljon, és kiforduljon magából. Előtte semmilyen jel nem volt semmire?"

- eléggé furcsa kapcsolata volt anyjaval nagyon szerette...bár volt hogy olyan bukón ráztale,hogy nekem is rosszúlesett.

Ez lehet jel?!

Nem hiszem,hogy valóba célra vezrtő filmes analogiákkal élni,ha nincs ilyen film klub szerűség ahol közösrn filmezünk és a többi.

febr. 13. 22:36
 14/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásodat, és kérdéseidet!

"a bulizós azért erősen idézőjeles" ahoz hogy ezért egy normális ember ezen berágjon"

Igazad van, ez és sok másik dolog sem lehet mentség arra, hogy egy nőt, megpróbáljon valaki megerőszakolni. Téged milyen dolgok zavarnának, egy férfiben, ha együtt élnél vele? Mennyire zavarna, ha rendetlen lenne? Mennyire ha nem veled töltené szabadideje nagyobb részét? Mennyire, ha olyan haverokkal lógna, akik neked abszolút nem szimpatikusak, ezeket mennyire tudná ellensúlyozni az, ha mondjuk jó lenne az ágyban, és egész éjszaka magához ölelne meg hasonlók? Még hosszasan lehetne sorolni a dolgokat. Ezek emberenként igen tág skálán mozognak, hogy kit mi mennyire zavar, vagy éppen ellenkezőleg.

"Mentem és csináltam a dolgaimat,amit akartam.

Ő meg mint aki szivességet tett:"na jó,de ez volt az utolsó eset..."

De ezután számonkérte,hogy mit hol kivel?"

Igen, féltékenység. Sokakra jellemző, és nem feltétlen kezelik jól. Nem is feltétlen az első randin, de fontos lenne bizonyos kérdéseket feltenni, a nőnek és a férfinek is, a másik félnek! "Mi a hobbid?" "Mennyire vagy féltékeny típus" "Milyen gyakran szoktál bulizni és inni, és hogy mért?" "Mennyi partnered volt előttem?" "Mennyivel az ismerkedés után történtek meg a dolgok, HA megtörténtek, hanem, akkor mért nem?" "Mért mentetek szét?" "Mi az ami nem zavar a másikban, mi az ami jobban?" stb-stb...........PERSZE nem mindig lehet leszűrni azt sem, hogy a másik mikor mennyire őszinte, sőt, de bizonyos kérdésekkel lehetne csökkenteni annak az esélyét, hogy az ember beleválasszon.

Én sem olyan kérdéseket tennék fel valakinek, pláne az első randin, hogy szerinte egy átlag ember hány százalékát használhatja az agyának, az iq szintéjtől, és saját szellemi képességeitől független, hogy ezek a dolgok hogyan függhetnek össze egymással stb-stb......amikor egy halom dologról maguk a kutatók/tudósok is vitatkoznak. El sem várnám egy nőtől, hogy akármiről lehessen vele beszélni, de vannak kérdések, amiket mindkét félnek fel kéne tennie!

"-kb:2év barátság. Utána 2év kapcsolat,eléghamar 3hónap után már együtt laktunk."

Értem, vannak akik már néhány hónap után házasodnak, de sokan egy-két év után, én abszolút nem gondolnám hogy gyors lettél volna, ami az együtt lakást illeti. A szüleiddel milyen a viszonyod? Mennyi emberrel beszéltél erről? Tudom, könnyű ilyenkor azt mondani, hogy ő csak egy fiú volt, a sok közül, amikor ilyen téren mondjuk úgy 4 év kiesik valaki életéből. Ezért is lenne fontos, kérdéseket feltenni valakinek.

"- eléggé furcsa kapcsolata volt anyjaval nagyon szerette...bár volt hogy olyan bukón ráztale,hogy nekem is rosszúlesett.

Ez lehet jel?!"

Lehetni lehet, de nehéz ezt így megállapítani. Nem lehet hogy csak előtted beszélt csúnyán vele, hogy menőnek tűnjön? Bár akkor meg, mért mesélt volna arról, hogy szereti? Milyen dolgokat mesélt róla? Mikor jó, ha az ember teljesen őszinte, és mikor amikor nem teljesen az? Én ha az anyámmal őszinte lennék, hogy, hogyan képzeli azt hogy meg mert szülni, egy ilyen országba, nem akarok csúnya szavakat használni, de nem akarok vipera lenni egy hörcsög szemében, nem mindig könnyű lavírozni a dolgok között.

.. Nő lennék és nemi erőszakból születne gyerekem, szerintem nem vetetném el, és nem úgy néznék rá, hogy erőszakból született. Beszélnék-e vele arról hogy nemi erőszakból született? Valószínűleg nem, persze sokat számíthat az is, hogy lány lenne, fiú lenne, mennyire lenne értelmes stb...

" Nem hiszem,hogy valóba célra vezrtő filmes analogiákkal élni,ha nincs ilyen film klub szerűség ahol közösrn filmezünk és a többi."

Hidd el, némely filmről el lehetne úgy beszélgetni, egy iskolán vagy akármilyen közösségen belül, hogy azáltal saját magadról meg úgy általában sokkal többet tanuljál, mint sok kötelező olvasmányból! Sőt több olvasmány is van, amiket sokkal inkább középiskolában kellett volna kötelezővé tenni, második/harmadik évfolyamban, mintsem 10-12 évesek torkán legyömöszölni.........de nem én vagyok a közoktatásért felelős miniszter, az ő munkáját sem látom át, aminek véleményem szerint az alapműveltséghez kéne hozzátartóznia, de nem azt a világot éljük. Sokan üres dumának veszik azt, ha valakinek van valamiről épkézláb véleménye, ha meg ismert ember, akkor meg minden szavát szentírásnak veszik, ez van...............Én ha nem hinnék abban, amiben, nem látnám az értelmét az életemnek sem. Írta az egyik válaszoló hogy "Ezt sem fogja elolvasni senki, én sem" Arra reagálva írtam most.

Filmekről még annyit, pl. Szomorúság háromszögében van egy jelenet, amikor a bomba gyár tulajdonosai felveszik a bombát! Mit akar ezzel ábrázolni a film/jelenet? Véleményem szerint egy közepesen nehéz film, ha arról tudnék beszélni a 10 vagy akárhány éves gyerekemmel, onnantól már kb akármiről mernék beszélni vele. Én abszolút azt gondolom, hogy bizonyos filmeket be lehetne vinni a közoktatásba, és beszélni róluk NEM AZ LENNE A CÉL, hogy mindenkinek az legyen a hobbija, de van egy két film, amikből nem keveset lehetne tanulni, pláne ha a tanár is értelmes kérdéseket tenne fel.

febr. 15. 07:35
 15/41 anonim ***** válasza:
Téged miért érdekel ez a kérdés fiúként? Tényleg csak a filmek miatt?
febr. 15. 10:28
 16/41 A kérdező kommentje:

Engem kb minden érdekel.

Tudod, nekem a filmnézés egy hobbim úgy mint a távfutás, vagy a zenehallgatás is. Az a baj hogy rengeteg mindenről nem beszélnek az iskolákban sem, amikről kéne. Most nem csak erről a témáról van szó, hanem ezer más dologról is. A szülők is jobban figyelnének a gyerekükre, ha régen tanulták volna az iskolában, hogy, hogyan lehetnek minél jobb szülők, ebben a fejlődő világban, még inkább kéne olyan dolgokról beszélni, amiről nem beszélnek.

Most őszintén, szülő/gyerek viszony rengeteget számít szerintem, hogy egy gyerek milyen dolgokról mer beszélni velük, de első lépésként pl. minden lánynál lehetne paprika spray, vagy valami hasonló. Akár szórakozóhelyre megy, akár csak házibuliba, sőt még szimplán az utcán is!

.. neked tippelned kéne, mit tippelnél a lányok/nők hány százalékánál lehet paprika vagy egyéb spray, úgy általában? A nők nagyobb része jó eséllyel nem esik át nemi erőszakon, csak ugye, akivel meg megtörténik, pláne fiatalabb korában, annak ez egy hatalmas életre szóló trauma lehet, és őt az nem vigasztalná, hogy a nők 90 akárhány százaléka nem él át nemi erőszakot. Arról nem beszélve, ha még a szüleinek sem meri elmondani valaki, pláne ha még barátnője sincs, akiben megbízik, és magában tartja, az még inkább növelheti a benne lévő frusztrációt!

Tudjuk azt, hogy néha még a hétköznapi dolgokat is jó kibeszélni valakivel, akkor gondoljunk bele hogy milyen érzés lehet az, amikor valaki egy sokkal nagyobb dolgot tart magában!

febr. 15. 11:22
 17/41 anonim ***** válasza:

Mert ha kibeszéljük akkor megértő fülekre találunk?

Legtöbbször nem.

Vagy megkönyebbülünk ha elmondjuk talán de akkor is ott lesz veled ezen már nem változtat semmi.

febr. 15. 12:12
 18/41 anonim ***** válasza:

A társadalom a szülők csak azt várják hogy veled ne legyjen probléma. Az meg az ha olyan vagy mint mások. Ha nem történik veled semmi olyan amit ők képtelenek kezelni. Ha csak beleolvadsz a tömegbe. Ha azt mondod amit hallani akarnak. Ha mások jó véleménnyel vannak rólad akkor egészen addig rendben van a gyerek. Ha mások mást mondanak akkor valami nincs rendben.

De ebbe a világba valódi érdeklődés nincs mindenki csak annyit akar hallani amivel még meg tud bírkózni többet nem

febr. 15. 12:18
 19/41 anonim ***** válasza:
Ha érdekelné őket vagyis megértik és aggódnának akkor is mennek a tömeg után
febr. 15. 12:20
 20/41 anonim ***** válasza:
És őket is meglehet érteni mindenki csak a legjobbat akarja magának
febr. 15. 12:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!