Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt, csak arra ment ki az egész hogy megfektessen?
Figyelt kérdés
Diákmunkán vagyok egy cégnél, és az egyik sráccal elég jóba lettünk, elmentünk több helyre, randizgattunk, aztán a héten munka után nála aludtam, lefeküdtünk, de azóta más, nem keresi a társaságom, nem érdeklődik, ha nem írok én rá.júl. 28. 14:48
1/12 anonim válasza:
Ezért nem kell lefeküdni mindjárt az elején... Megkapta, amit akart. Mostmár nem érdekled.
3/12 anonim válasza:
Egyértelmű hogy csak meg akart dugni, könnyű préda voltál
4/12 anonim válasza:
beléd ürítette a spermáját, többet nem vagy neki fontos
5/12 anonim válasza:
De mindig az ilyenekkel mentek el, aki meg szerelmes, azt kinevetitek.
6/12 A kérdező kommentje:
Fasza
júl. 28. 15:22
7/12 anonim válasza:
Vagy annyira rossz volt veled a szex, hogy inkább nem kell belőled több.
Vagy látott valamit rajtad ami taszította
8/12 anonim válasza:
Azért az is elöfordulhat, hogy mint szexpartner nem jöttél be neki valamiért. (Nem kell ehhez nagy dologra gondolni, de akár olyan is lehet mögötte, hogy nem baba puncid van, ö meg arra gerjed, vagy elhiszi, hogy a salátás attol salátás mert sokan megdugták már. Mondjuk akkor is lehetne benne annyi joérzés, hogy tisztelettel leköszönjön.)
9/12 A kérdező kommentje:
Akkor miért voltam neki jó, még reggel is? Nem értem
júl. 28. 15:49
10/12 anonim válasza:
ma 15:49
Mert olcsóbb voltál mint egy prosti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!