Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Plugot szoktatok egész nap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plugot szoktatok egész nap hordani?

Figyelt kérdés
Mennyi ideig van bent?
jún. 24. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem arra van tervezve, hogy egész nap bent legyen, irtó kényelmetlen egy pár óra múlva.
jún. 24. 16:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Volt már rá példa. Nem jó ötlet, mert a szilikont időnkét síkosítani kell, mivel a felülete némi képpen porrózus. Az üveg és a fémből készültekből lehet ideálisat választani. Ezek teljesen simák, így csak behelyezéskor kell némi síkosítás. Álltalávan 3-4-5 órákat van bent, vagy a szexuális együttlétek előjátékának a része, illetve az együttlét előtt 1-2órával kerül be, mint egy előkészítve az ánnuszt.
jún. 24. 20:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A szilikont tényleg nem ajánlom és az se jó ha túl nagy. Én egyszer elmentem sétálni vele egy óra múlva már kb izzadtam olyan kellemetlen volt, próbáltam keresni egy helyet ahol kivehetem de persze sehol se találtam wc-t, már nagyon szenvedtem, végül egy parkban egy bokorban vettem ki, mivel ciki lett volna cipelni úgy ott kellett hagynom a földön
jún. 24. 21:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!