Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet egy szopás rossz úgy,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy szopás rossz úgy, hogyha kísérletező szellemiségben csinálják?

Figyelt kérdés
Tehát ha mindenféleképpen játszom a farokkal, ahogy eszembe jut, próbálgatom a mélységet, a szívás optimális erejét, a pontokat, ahol jóleshetnek a partneremnek a nyalintások, dörgölöm az arcom belsejéhez a makkot, csücsörítek, nem csücsörítek, felnézek rá, nem nézek fel rá, bármi, ami eszembe jut éppen. Figyelem közben, hogy mire hogyan reagál, esetleg meg is kérem előtte/közben, hogy jelezze, ha valami éppen nagyon jó érzés neki. El lehet így is rontani nagyon? Csak mert általában arra hallok panaszkodni férfiakat, hogy ha monoton, kedvtelen a nő, az az igazán rossz, de nem vagyok biztos abban, hogy létezik olyan hozzáállás, amivel fixen jó élményt szerezhetek.

2024. júl. 26. 04:26
1 2
 1/16 Noren1989 ***** válasza:
71%

Lehet. A túl sok variàlàs nem fokozza az élményt.

Nekem pl 2-3olyan mozdulat van, ami kifejezetten jólesik.

2024. júl. 26. 04:34
 2/16 anonim ***** válasza:
12%
Már bocs, de ez nagyon beteg egy hozzáállás! Tipikus női gondolkodás! Nőjél inkább fel! Ne magadból indulj ki! A pasik nem nők!
2024. júl. 26. 04:47
 3/16 A kérdező kommentje:
Ez mitől női gondolkodás, és pláne miért beteg? 😅
2024. júl. 26. 04:52
 4/16 anonim ***** válasza:
60%

Egyáltalán ne bonyolítsd ennyire túl ha valami nem jó neki szól...amúgy ha nem fogazol akkor szerintem nem lehet elrontani😊

Érzéssel csináld először gyengébben aztán majd jön

26l

2024. júl. 26. 05:07
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem túlbonyolítás. Partnered ha az nem egy hisztis kis pötsike, akkor tud irányítani. Én például imádom mikor egy lány ügyetlen, kicsit fogaz is, közben pironkodik, zégyenli magát.
2024. júl. 26. 05:29
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Amikor érzem a partneren, hogy imád engem, odaadó, örömet akar nekem okozni, akkor az már baromi jó érzés.

Én szívesen adok visszajelzést, hogy éppen mi, mennyire esik jól nekem.

2024. júl. 26. 06:08
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
Igen, egy idő után idegesítő tud lenni, ha csak keresed a fogást rajta, de nem csinálsz semmit sem következetesen.
2024. júl. 26. 06:13
 8/16 anonim ***** válasza:
68%
Gyakarlócerka iránt érdeklődni nálam lehet.
2024. júl. 26. 06:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem nem jó akárhogy, viszont maga a kísérletezés nagyon jó, hogy több módszert ki akarsz próbálni. Lehet elkaptok egy olyat, amit a pasid se tudott, mennyire élvezi.
2024. júl. 26. 07:06
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Mit mond a párod? Ez a legfontosabb. Persze lehet variálni, de ha túl gyakran váltogatod a tempót és ingerlést, kizökkenhet. Ha jelez, tudni fogod mi viszi őt vegig az úton. Persze, ha csak előjáték jelleggel csinálod, akkor nem gond a variálás.

N

2024. júl. 26. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!