Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok és ha izgatom a csiklóm 2-3 perc alatt elmegyek, de azt hozzá tenném hogy szűz vagyok még, és ha lesz majd párom így “rossz”nak minősülök majd az ágyban?
Figyelt kérdés
júl. 15. 18:43
1/11 anonim válasza:
Pontosan ellenkezőleg! Szeretni fognak a pasik! f.
2/11 anonim válasza:
Ez csak férfi oldalról gáz mert utána (legtöbben) nem tudjuk szünet nélkül folytatni. De az (nekünk) kb semmit nem befolyásol, hogy te mennyi idő alatt vagy hányszor mész el közben. Szóval nyugi, ettől nem leszel rossz az ágyban.
3/11 anonim válasza:
Lányként egymásután képes lehetsz akár sorozatorgazmusra.
4/11 anonim válasza:
Húú Imádnám ha ilyen barátnőm lenne nem rossz sőt nagy jó ez ;)
6/11 anonim válasza:
Nem, sőt....ez jó. Önbizalmat is adsz ezzel a pasinak.
8/11 anonim válasza:
Oh dögleni fognak érted a pasik. Nyilván még az is lehet, hogy képes leszel ahogy én is , sorozatos orgazmusra ami egy baromira jó dolog nekem is és a pasik meg megőrülnek tőle. Csak jól válassz partnert hozzá, mert sok a béna balf@sz, aki azt hiszi, tudja a brét használni, aztán a nagy francokat!
9/11 anonim válasza:
Attól függ... ha elélvezel és nem tudod folytatni az nem olyan jó, de ha megy tovább is és még kívánod utána is akkor az meg jó - odavannak a pasik a sorozatélvező nőkért! Sőt dagad a mellük a büszkeségtől, hogy eljuttattak a csúcsra, szóval csak így tovább! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!