Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30 éves szűz férfiként van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves szűz férfiként van esélyem lányoknál?

Figyelt kérdés
Nem, nem vagyok b*zi, sem semmi egyéb, csak későn érő típus
2024. júl. 10. 20:53
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Rajtad múlik. Fejleszd magad.
2024. júl. 10. 20:55
 2/10 Whitewolf19 ***** válasza:
74%

Nem kell említeni...

Én fel nem fogom,hogy valaki szexre sem talál egy nőt sem...

2024. júl. 10. 21:01
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
30 évesen inkább nőket keress, ne lányokat... Esélyed az van, de nem mi éljük az életed, hogy helyetted keressünk. Ennyiből meg csak a szokásosat lehet írni, minthogy nem látunk bele a napjaidba. Járj nyitott szemmel és füllel, menj emberek közé, társaságba, keress hobbikat...
2024. júl. 10. 21:01
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ha ennyi idős vagy akkor inkább menjél el elöszőr egy prostihoz.
2024. júl. 10. 21:20
 5/10 anonim ***** válasza:
19%
Későn érő? 30 évesen ?.....
2024. júl. 10. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
Nincs. A nők messziről kiszagolják a lúzereket.
2024. júl. 10. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
Attól függ, hogy mi miatt nem volt eddig sikered a lányoknál.
2024. júl. 10. 21:53
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
A #7-esnél a pont! Ha ugyanazon tényezők fennállnak amik eddig gátoltak az ismerkedésben akkor nem lesz. Nem az akadályoz, hogy szűz-e valaki vagy sem. Ez az ismerkedésnél, a szimpátia, bizalom, vágy felépítésénél ezredrangú tényező (nem is kerül szóba).
2024. júl. 10. 22:12
 9/10 anonim ***** válasza:
64%
Én 33 éves férfi vagyok, szintén szűz, de nem értem, hogy mások, akik hozzám hasonló helyzetben vannak, miért vannak erre rápörögve ilyen életkorban? Nyilván nyomós oka volt és van annak, ami miatt még mindig ez vagy. Lehet, hogy ezt dobta a gép neked is, hogy te nem ezen a téren fogsz jeleskedni, lehet elvontabb tevékenységekben kell kibontakoznod, amire a népesség csak kisebb százaléka képes. Mert én hiszek abban, hogy aki nem állja meg a helyét az általános életvitelben, az valami másban lesz kiemelkedő, még ha nem is talált rá erre a bizonyos dologra. A későn érő az valóban nem kifogás, mert gondolkodjunk akkor úgy, hogy csak 10 évet késel, akkor is, másnak meg 20 évesen, meg még korábban is összejön. Szóval önbevallásod alapján, mi lehet a legfőbb indok, ami miatt nincs? Nem szégyen azt sem bevallani, ha mondjuk nagyon válogatós vagy, vagy képtelen vagy, esetleg nem áll szándékodban elköteleződni, mert ha csak szexet is keresel, ott bizony lehetnek érzelmi következmények, ha kicsit is olyan típusú vagy, aki nem tud csak úgy meghúzni valakit és aztán annyiban hagyni, mert mondjuk lelkiismeretes. EZer oka lehet, de ezt nem tudtuk meg. Ja, mellesleg én úgy állok hozzá ehhez, hogy nem görcsölök rá, lehetőségem bármikor lenne ezen változtatni, ha valóban akarnék.
2024. júl. 11. 00:40
 10/10 anonim ***** válasza:
45%
Hát én nem szeretnék hancurozni egy 30 éves szűzzel.. elég taszító
2024. júl. 11. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!