Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfiként életemben nem tudtam együtt lenni olyan nővel, akit rendesen nyalhattam volna. Mindenkinél volt valami kellemetlen folyás,szag. Ez a sors keze?
Szerintem te vagy finnyás
A folyás normális. Olvasd el a biológiai könyvet újra.
Ha szaggal jár és szinte mindig szagos, fürdés után is. Akkor orvoshoz kell menni.
De max nem fürdött rendesen. Esetleg megbeszélted velük ezt?
Umm az én puncimnsk is mindig van egy tipikus illata. Én mondjuk nem is szeretem, de a férfiak sosem mondtak semmi negatívat rá. Még kapcsolatban sem. Sőt mivel én el szoktam mondani nekik, hogy kicsit befeszülök, mert én megkóstoltam már a saját ízem és nagyon nem jött be, emiatt mindig nagyon kedvesek voltak és az első alkalom után mindig azt mondták hogy semmi baj nincs vele, ők szeretik csinálni. Szóval passz:D meg nekem mindig van valamennyi hüvelyváladékom, nem tudom más nők ezzel hogy vannak, de én szoktam tisztaságit tenni bugyiba is, mert zavaró, ha nedves lesz a bugyim.
Lehet neked nem tetszik az íze, de akkor max ne csináld, keress olyat, akinek nem feltétlen van szüksége rá.
Persze ha konkrétan szúrós büdös szagú, akkor van valami fertőzés a háttérben, de kétlem, hogy az összes nődnek nonstop fertőzése volt:D
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!