Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfiként életemben nem tudtam együtt lenni olyan nővel, akit rendesen nyalhattam volna. Mindenkinél volt valami kellemetlen folyás,szag. Ez a sors keze?
Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 18:48
11/20 anonim válasza:
Van benne valami de azt azért tegyük hozzá hogy a szép nők általában azért(is) szépek mert igényesek, ergó kisebb az esélye hogy "rossz állapotban" vannak.
12/20 anonim válasza:
11,Szép nő létemre van egy erősebb illatom lent. (Pedig tisztálkodom, nincs fertőzésem, ápolt vagyok.)
13/20 anonim válasza:
Dugd be az orrod akkor nem érzed.
14/20 anonim válasza:
#9: sírok, te mekkora idióta vagy:D már értjük miért vagy egyedül
15/20 anonim válasza:
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést? Talán nem a hajléktalan migránsok közt kéne keresgélni (pasi vagyok)
16/20 anonim válasza:
Már miért lenne egy egészséges nőnek folyása ???
Az én barátnőmnek soha nem volt folyása , csak jó nedves.
És még kellemetlen szag sincs neki, csak nagyon finom illata van.
18/20 anonim válasza:
#16: hány éves vagy? 15? Bár már ennyi idősen is tanítanak biológia órán ezt azt:D minden nőnek van hüvelyváladéka
19/20 anonim válasza:
16os barátnője igazából férfi😂😂😂
20/20 anonim válasza:
16-os, te kis butus.
Attól hogy nem találkoztál a barátnőd folyásával, még nem jelenti azt, hogy nincs neki. :)
#csakszolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!