Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám ezt a traumát elengedni? Más is járt már hasonlóan?
Gombás voltam nagyon sokáig, amióta naponta használom a betadine kúpot, nem tapasztalok ilyet. Traumám van van ettől az egész gomba dologtól, köszönhető az egykori saját felelőtlenségemnek hogy egy jöttment utolsó fertőzött senkiházinak megengedtem hogy gumi nélkül tegye be mert már annyira kanos volt. Pedig előtte mindig védekeztem. Persze muszáj volt az az 1 alkalommal elkapnom. 1 évet szoptam ezzel a fertőzéssel, rettentő kellemetlen tünetekkel, undorító szag ruhán keresztül, az a folyás ami mindig ott volt és nem múlt. Mindezt úgy hogy tudtam hogy nem vagyok koszos, ápolt vagyok, adok magamra, és ez elrontott mindent, az önbecsülésem.
Napi betadine kúp használat mellett döntöttem soha többet nem akarom átélni ezt, de kaptam egy jó kis fóbiát is a szextől, lehet emiatt többet már nem lesz ingerem a szexhez. Ha eszembe jut, nem a kívánatosság jut eszembe, hanem egy fertőzött péniszt látok magam előtt és van hogy ettől rendesen hányingerem is lesz tényleg.
Tudom hogy saját felelőtlenség, de 1 évet szoptam emiatt. Kellene esetleg pszichológus is?
Azt nem mondta el a nőgyógyász, hogy a gombát nem feltétlen faroktól kaptad el?
És menj el szexuálpszichológushoz, mert van baj a fejben....
Én egy ovónő után szenvedek, csak én négy éve lassan. Az urológus meg lehidal. Nem megy ki. Már alternatív megoldással próbálkozok, szintén betadinnal.
Mindez egy szemét ribbbbanc miatt, aki előttem több mint 50férfival szexelt… neki mindegy, nem ő szenved miatta…
Fogd fel úgy, hogy az élettől kaptál egy nagyon picike pofont figyelmeztetésként, ami teljesen 0 pl. egy méhnyakrák diagnózishoz képest.
Ennek a jó tanulsága az, ha számodra még elérhető legmenőbb férfiak habzsolása helyett (akiktől hosszútávú megbecsülést nem remélhetsz) hozzád illő férfit keresel komoly kapcsolatra, későbbi családalapítás szándékával.
A pszichológus eléggé lutri. Kifoghatsz egész jót is, de az átlag azért köznapi ember szemével már ránézésre sem normális. Tök természetes, hogy sérülnek attól, hogy csomó ember rájuk zúditja problémáit. Bölcsészként eleve érzékenyebb alkatúak, mint pl. egy mérnök vagy orvos.
47F
Sajnálom, ez tényleg nagyon nehéz lehet! A szexualitás eleve egy nagyon intim terület, ami az ilyen dolgok hatására komolyan sérülhet.
Ebben a helyzetben elsőként el kellene hagynod az önostorozást, meg kellene tudni bocsájtani magadnak meg a partnerednek is. Ez egy nagyon pici hiba, tanultál belőle, kész. Gombafertőzés meg tényleg gyakorlatilag mindentől lehet (szerintem minden nő megbirkózik vele élete során), ha ennyire hosszan megmaradt a fertőzés, akkor esélyesebb, hogy valami más jellegű problémád volt, amihez tünetként jelentkezett. (Kérlek, ne hallgass az itteni ítélkező hozzászólásokra!)
Emellett - vagy inkább ehhez segítséget jelentene - egy jó pszichológus, terapeuta. Lehet szexuálpszichológus is, de lehet hogy nem kell annak lennie. A lényeg, hogy megbízz benne, tudj vele fejlődni, átsegítsen ezen az (ön)megbocsájtáson.
Betadine kúp kiirt mindent is.....Abbahagyod aztán minden kis fertőzés, gomba visszajön,nem szabad ész nélkül használni.
Egy ismerősöm gyógyszerész,tőle kértem hasonló problémára tanácsot anno, ő mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!