Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek mit jelent? Nem tudja magát igazán elengedni?
Több hosszú, szinte félnapos randin vagyunk túl a lánnyal, és nagyon jól passzolunk, és szerintem a szexuális feszültség is nagyon erős, de ő kicsit félénkebb típus. Tegnap este felmentünk hozzám, boroztunk, alakultak a dolgok, az ágyban kötöttünk ki, és még csak az előjátéknál jártunk mikor csókolózás közben éreztem, hogy megharapta az alsó ajkam, de nem véletlen, meg nem durva dolog volt, hanem ilyen gyengéd, aztán bocsánatot kért, és nem csinálta többet.
Haladtam lefelé a hasát csókolgatva, és akkor mondta, hogy inkább csak kézzel egyelőre. De akkor is, háton fekve így oldalra fordította a fejét és csak arra nézett. Mikor elővettem a gumit, mondta, hogy inkább még ne, mondta, hogy forduljunk meg, és elkezdett ő csókolgatni, aztán finoman az egyik mellbimbómat is megharapta, majd azután is bocsánatot kért, mintha zavarba jött volna, és rögtön lefelé vette az irányt. (Szopásnál nem fogatott😄) Szerintetek mi lehetett a baj? A lány 19 én 23 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!