Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez szerintetek mit jelent?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek mit jelent? Nem tudja magát igazán elengedni?

Figyelt kérdés

Több hosszú, szinte félnapos randin vagyunk túl a lánnyal, és nagyon jól passzolunk, és szerintem a szexuális feszültség is nagyon erős, de ő kicsit félénkebb típus. Tegnap este felmentünk hozzám, boroztunk, alakultak a dolgok, az ágyban kötöttünk ki, és még csak az előjátéknál jártunk mikor csókolózás közben éreztem, hogy megharapta az alsó ajkam, de nem véletlen, meg nem durva dolog volt, hanem ilyen gyengéd, aztán bocsánatot kért, és nem csinálta többet.

Haladtam lefelé a hasát csókolgatva, és akkor mondta, hogy inkább csak kézzel egyelőre. De akkor is, háton fekve így oldalra fordította a fejét és csak arra nézett. Mikor elővettem a gumit, mondta, hogy inkább még ne, mondta, hogy forduljunk meg, és elkezdett ő csókolgatni, aztán finoman az egyik mellbimbómat is megharapta, majd azután is bocsánatot kért, mintha zavarba jött volna, és rögtön lefelé vette az irányt. (Szopásnál nem fogatott😄) Szerintetek mi lehetett a baj? A lány 19 én 23 vagyok.

2024. jan. 30. 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:
És végül leszopott???
2024. jan. 30. 14:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, írtam is, hogy akkor nem fogazott.
2024. jan. 30. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
2# ... akkor mi a gond, ha pár randi után leszopott, akkor azért elengedte magát...
2024. jan. 30. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg vannak ilyen hajlamai, és próbálgatja, mennyire vagy rá vevő.
2024. jan. 30. 14:53
 5/6 GFman ***** válasza:
100%
A harapdálásból én arra gyanakodnék, hogy Ő amúgy kicsit durvábban szeretni, csak nem mert ezzel előhozakodni.Cikinek tartotta első alkalommal, gátlásos még.Nem akart belemenni a dologba veled, mert nem volt biztos benne Te mit szólnál hozzá, ha kiderülne, hogy hurkásra akarja csapkodni a fokhagymagerezd seggedet! De nem tuti, csak tippelek! Rákérdeznék nála, hogy hogy szeretni a dolgokat, akkor majd kiderül!
2024. jan. 30. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:
37%
Lenyelte?
2024. jan. 30. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!