Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elengedni, hogy sosem lehet barátnőm?
Nehéz elhinni , de hidd el minden embernek meg van a párja , csak ki előbb , ki később talál rá , vagy is egymásra .
Hiszen , aki keres , az talál !
Hol keresed , mit teszel érte hogy rá találj , mennyire vagy elszánt , kit keresel s miért keresed stb - stb , ezek is fontosak .
Ha minden szempontból egy senki vagy, akkor tényleg nem fogsz kelleni valamire való nőnek.
De pl. kopasz, kövér jó festő-mázoló, burkoló, ács, kőműves stb. mestermberként már bőven kívánatos lennél munkásosztálybeli csinosabb nőknek is (pl. bolti eladó), erre a szintre pedig betanított építőipari munkásként kezdve 1-2 év alatt eljuthatsz.
Én nem vagyok fogyatékos , de még is 19 évesen volt az első kapcsolatom , nem tartott sokáig , anyám mikor hazavittem a lányt , azonnal kidobta !
A következő kapcsolatom már 26 évesen volt , nagy szerelem volt , de anyám őt is elhajtotta !
Aztán 36 évesen ismertem meg a jelenlegi páromat , aki szült 2 gyermeket nekem , de nem volt zökkenő mentes eddig sem az út !
Ha nincsenek a gyerekek , akkor már páromat is elzavarta volna tőlem !
8/
Anyám nem tétovázó igen agresszív fajta , ő volt itthon a házigazda !
A másik meg , hogy nem tudtuk megoldani a külön élést .
Érzelmileg s lelkileg sokat szenvedtem , úgy érzem mint aki sosem tud igazán felnőni , mert bármit el tervezek , sosem az enyém az utolsó szó itthon .
6 - voltam .
1-2 év alatt? Max az átlag magyar gányoló szintre .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!