Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgatóbb egy szilikonmellű nő mint egy 0 mellű természetes csaj ?
júl. 23. 16:28
11/37 anonim válasza:
Sportos vékony nő nagyobb szilikoncicikkel! Etalon szépség!😍😍
12/37 anonim válasza:
amúgy kérdező, legközelebb írjál már ki szavazást, mert itt nagyon sokan zokon veszik és dübörögnek a lepontozások, ha olyan borzasztóan hatalmas külső elvárásokat merészelsz támasztani, mint hogy a nőnek legyen nagyobb melle, mint neked férfiként.
13/37 anonim válasza:
Számomra nem! Nem zavar ha kis cicijei vannak, azokat is lehet szeretgetni. f.
15/37 anonim válasza:
Szilikon 😍 ne mondja már nekem valaki hogy az izgató ha pl nincs ott semmi csak egy bimbó vagy mondjuk ha pici de még az is lóg meg idomtalan
16/37 anonim válasza:
#15 annyi van, hogy az ilyen kérdéseknél a meztelen nőt amúgy ezer éve (vagy még sohasem) látott felhasználók attól érzik magukat jó embernek, hogy hangoztatják, hogy egy nő mindenhogy tökéletes.
17/37 anonim válasza:
Inkább legyen nulla melle, mintsem szilikon, az nagyo kiábránditó tapintásra is. Amúgy hiányérzetem lenne a túl kicsi cicivel is, éljenek a nagy természetes cickók!
18/37 anonim válasza:
Nem opció a kis vagy nulla mell, mert nem mondanék le a ciciszexről.
19/37 anonim válasza:
Eleve a kis mellet szeretem, úgyhogy mindenképp a kicsi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!