Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi izgató a nőuralomban?
Figyelt kérdés
Domináns nőkhöz és szubmisszív férfiakhoz is szól a kérdés, érdekel mi az ami titeket vonz a nőuralomban?
Nem csak az ágyban, hanem azon kívül is egy párkapcsolatban, vagy esetleg a világban
Én pl szeretem látni azt hogy mennyire tudja kihasználni, egy nő a hatalmat, bár inkább csak szexuális téren és ott is vannak határok (pl: a tökönrúgás nem fér bele :D)
Sztorikat is szívesen olvasok
ma 12:00
1/4 anonim válasza:
En csak szeretnem kiprobalni egy szerepcsereben, mit erezhetnek a nok anal kozben, de meg nem talaltam ra partnert.
2/4 anonim válasza:
Eleve izgató, hogy egy erős domináns nő irányít téged. Meg mond mindent mit csinálj mit ne.
Jó látni, hogy bánik a hatalommal mind szexuális és nem szexuális téren is.
Nálunk a feleségem a dominans minden téren ural, de nem él vissza a hatalmával. Nagyon szexi egy erős nőnek engedelemeskedni behódolni neki és elfogadni neked hol a helyed.
33F
3/4 anonim válasza:
sub. pasi vagyok,- szertek kiszolgáltatva lenni nők, párok (nő+pasi) szexkivánságainak, szeszélyeiknek.......
4/4 A kérdező kommentje:
2-es nagyon szerencsés vagy :D hol lehet ilyen hölgyet megismerni?
ma 12:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!