Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis farok fetissel mit kezdjek? Összejöttem egy pasival es neki ilyen fetise van , marmint ha kicsufoljak vele arra izgul. 19/L
Figyelt kérdés
Nekem ez nagyon creepy nem tudom hova tenni.ma 10:49
1/18 anonim válasza:
Csúfolt azt élvezd
Én is imádom a kicsit de sose aláznám megjátszani nem tudom magam
N31
4/18 anonim válasza:
2es ne hidd azt h nem lehet imádni egy kicsit
Nem vagyunk egyformák
7/18 anonim válasza:
6 az hogy nem érzel fájdalmat kellemetlen feszítést nem böki a méhszájat ha tövig tolja
Lehet vele vadulni
Szerintem egész jó. Érvek miért jó nekem a kicsi főleg hogy rövid a hüvelyem
8/18 A kérdező kommentje:
24 eves 7-8 centi van neki. Nekem nincs ilyen fetisem. Most tenyleg gunyolnom kellene?
ma 12:37
9/18 anonim válasza:
Nehéz ügy. Engem is kértek már meg ilyenre, de engem úgy neveltek, hogy nem alázunk valakit olyanért amiről nem tehet. Nem is sikerült megjátszanom magam. 18l
10/18 anonim válasza:
Semmit sem KELL. Csak az ő kedvéért ne menj bele semmibe, csak akkor, ha neked is tetszik. Soha nem értettem az ilyen embereket egyik oldalról sem, hogy miért akarnak valami olyat, ami csak az egyiknek jön be. Ha én nekem lenne vágyam, ami nem jönne be az egyik partneremnek, akkor azzal a partnerrel nem is izgatna a vágy, mert nekem a partner kielégítése élvezi a legfőbb prioritást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!