Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis farok fetissel mit kezdjek? Összejöttem egy pasival es neki ilyen fetise van , marmint ha kicsufoljak vele arra izgul. 19/L
Figyelt kérdés
Nekem ez nagyon creepy nem tudom hova tenni.tegnap 10:49
13/19 A kérdező kommentje:
Állva igen
tegnap 13:41
14/19 anonim válasza:
Ööööö és 7-8 centivel hogy tudtok dugni? :o
15/19 anonim válasza:
Sokan nem tudják, hogy a kicsi is jó csak máshogy kell használni. Nincs elterjedve úgyhogy ilyen beteg vágyai lesznek némely férfiaknak. Önpusztító hajlam. A kama sutra leírja, hogy a “vadnyulaknak” (a kis péniszűeknek) gyorsaságukkal és vadságukkal kell az “őzet” meghódítaniuk.
16/19 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a 7-8 cm vagy a fétis a durvább, de mindkettő azonnali tipli indok nálam, nemhogy kombinálva….
17/19 A kérdező kommentje:
16 os igazad van de megszerettem.
tegnap 17:37
18/19 anonim válasza:
47F vagyok!nekem 11cm(állva)és már volt aki kigúnyolt miatta mikor eljutottunk a szexig,de én nem élveztem megalázó volt mert én erről nem tehetek!1 éve váltam el(nem a méretem miatt)azóta nem is merek nagyon partnert keresni mert attól félek,h újra csak nevetség tárgya leszek!a volt feleségem szerette nem volt baja vele soha,de nehéz ilyen nőt kifogni!
19/19 anonim válasza:
Aztán csodálkozik az ilyen nő ha lekevernek neki egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!