Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kis farok fetissel mit kezdjek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis farok fetissel mit kezdjek? Összejöttem egy pasival es neki ilyen fetise van , marmint ha kicsufoljak vele arra izgul. 19/L

Figyelt kérdés
Nekem ez nagyon creepy nem tudom hova tenni.

jan. 13. 10:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%
Állva akkora ?
jan. 13. 12:53
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Nem, ülve.
jan. 13. 13:27
 13/21 A kérdező kommentje:
Állva igen
jan. 13. 13:41
 14/21 anonim ***** válasza:
81%
Ööööö és 7-8 centivel hogy tudtok dugni? :o
jan. 13. 13:56
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Sokan nem tudják, hogy a kicsi is jó csak máshogy kell használni. Nincs elterjedve úgyhogy ilyen beteg vágyai lesznek némely férfiaknak. Önpusztító hajlam. A kama sutra leírja, hogy a “vadnyulaknak” (a kis péniszűeknek) gyorsaságukkal és vadságukkal kell az “őzet” meghódítaniuk.
jan. 13. 16:53
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, hogy a 7-8 cm vagy a fétis a durvább, de mindkettő azonnali tipli indok nálam, nemhogy kombinálva….
jan. 13. 17:04
 17/21 A kérdező kommentje:
16 os igazad van de megszerettem.
jan. 13. 17:37
 18/21 anonim ***** válasza:
84%
47F vagyok!nekem 11cm(állva)és már volt aki kigúnyolt miatta mikor eljutottunk a szexig,de én nem élveztem megalázó volt mert én erről nem tehetek!1 éve váltam el(nem a méretem miatt)azóta nem is merek nagyon partnert keresni mert attól félek,h újra csak nevetség tárgya leszek!a volt feleségem szerette nem volt baja vele soha,de nehéz ilyen nőt kifogni!
jan. 13. 18:05
 19/21 anonim ***** válasza:
Aztán csodálkozik az ilyen nő ha lekevernek neki egyet.
jan. 14. 00:08
 20/21 anonim ***** válasza:

12-13centi kicsinek számít?

18as teljesen igazad van. Én is így vagyok vele.

jan. 15. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!