Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan alakult ki nálatok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan alakult ki nálatok a cuckold kapcsolat?

Figyelt kérdés
Én elmondtam az akkor még barátnőmnek az elején, de nem nagyon díjazta. Később már más véleménnyel volt róla, aztán 12 év után már ő is jó ötletnek gondolta, hogy ezzel dobjuk fel a szexuális életünk. Nálunk szerencsére bevált, élvezzük már 4 éve.
ma 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek úgy h annyira megcsaltak
ma 10:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Először hármas, aztán négyesezések, swinger bulik. Aztán egyszer csak egy eléggé iszogatós hármasozás közben megkérdezte mi lenne, ha csak nézném, ahogy befejezi a srác? Mondom okés! Utána egésznap ez járt a fejemben, hogy igazából baromira izgatott, ahogy csak ők ketten együtt voltak.

Ezután többször csak nézhettem őket, először belegondolva is fura volt, hogy úristen más pasi fogja a feleségemet megcsinálni. Aztán izgatóvá változott az egész, azóta így vagyunk (most már 2 éve), van 2-3 "bikánk", aki átjár, de egymással is szoktunk szexelni bőven, ez olyan kiegészítés csak. :)

ma 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fel-áll annak a gondolatára is ha más pasi szopatja, dugja.... a páromat
ma 12:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

nálunk a kis méretem és a merevedési gondok miatt,barátnőm se örült először az ötletnek amikor először finoman felvetettem. de később idővel barátnőm is belátta hogy a nemi életünk nem a legjobb így. barátnőm talált végül egy pasit aki nem bánta hogy így szexel a barátnőmmel hogy én is ott vagyok

a kapcsolatunk azóta is csodás a barátnőmmel. nálunk csak jó hatása volt a cuckoldnak

ma 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk feleségemnek van egy jó barátja akivel jól elvannak és felvetette, hogy jó lenne vele szexelni. Megengedtem neki aminek nagyon örült. Azóta is szexelnek. Mondjuk én nem szoktam ott lenni de elmeséli utólag mindig.
ma 12:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi nem klasszikus cuckoldban vagyunk, mert nem csak nézem az eseményeket, hanem aktív résztvevője, irányítója vagyok. Fiatal koromban belecsöppentem párszor többes szituba onnan indult a műfaj szeretete. A párom meg egyszerűen imádja a többes mókákat. Win-win helyzet mindketten megkapjuk ezen a téren is amit szeretnénk, ami izgat minket.
ma 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!