Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgatóbb egy szilikonmellű nő mint egy 0 mellű természetes csaj ?
júl. 23. 16:28
31/37 anonim válasza:
Volt már dolgom szilikonos cicikkel. Nekem nem jött be. Maradok a természetes ciciknél, akkor is ha kicsik!
32/37 anonim válasza:
Persze, hogy szilikoncici! Nagy szabályos feszes szilikonmelleknél kevesebb szexibb testrész van!
33/37 anonim válasza:
Nullás mell-re szavazok! Izgatóbb is
34/37 anonim válasza:
Férfiként látványra érzésre is teljesen elvitt. A másik nagyon fontos dolog, hogy a tulajdonosa legyen vele magabiztos. Ha ez teljesül akkor egyértelműen szilikoncici!
35/37 anonim válasza:
Alapvetően a természetes ciciket szeretem, de számomra a nullásnál mindenképp izgatóbb a szilikon. A nullás nagyon ki tud ábrándítani.
36/37 anonim válasza:
Szerintem szingli pasiként nincs olyan,hogy "nullás mell"!
Viszont én csakis az eredeti mellek híve vagyok,ami nyílván nálam minnél nagyobb,annál szebb,s izgatóbb!
Amik az sem baj,ha lógósabbak...Sőt!
De szilikont,az soha!
Nem szeretem,ha a nőn bármi mű dolog van!
Számomra a legszebb,s legcsodálatosabb nők a teltebbek,ducik,s akár érettebbek!
Ha van ilyen nő,s magára ismer(mert Ő modjuk épp ilyen),nyugodtan írhat nekem privátba,ha van kedve!
37/37 anonim válasza:
Minden izgibb mint a nulla. Ez még pláne, jól csöcsszexelhető:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!