Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 körüli pasik, ti lefeküdnétek 14-16 éves lánnyal, ha ő akarna felszedni titkos együttlétre, vagy simán visszautasítanátok a közeledését?
Kezdem, én 18 alatt nem tenném meg, elutasítanám, hogy túl fiatal hozzám. 18 is necces, de akkor már elgondolkodnék...
Más?
51 vagyok...
Nálam az alsó korhatár kb 25 nél van jelenleg.(25-40 amúgy).
Amikor 30-40 voltam, akkor a 16 nem, de a 18 már oké volt.
Az alá sosem mennék.
25.
Én értem amit mondasz, de nagyon sok 14 éves úgy néz ki mint egy 20 éves testileg, most ezekről a lányokról van szó. Ez esetben nem nevezhetőek pedofilnak, ez mást jelent, egy nőies 14 éves nem kell egy pedofilnak sem elhiheted. Aki annak nevezi őket az nem tudja mit jelent. Ennyiből egy 50 éves is pedo aki egy 25-30 évessel van?
Egy nőes 14 éves lányra egyetlen pedó sem fog rámozdulni ☝️
Ők a gyerektestre mennek. Az életkor csak a jogászokat fogalkoztatja.
29!
28 voltam.
Én is ezt mondom, egyetértek...
Pedofiloknak úgymond kisgyerek testű fiúk/lányok kellenek, akiket még nem is érdekel, azt sem tudják mi a szexualítás.
El lehet egyeseknek ítélni egy idősebb pasit aki lefekszik egy 14-16 évessel, de ezek nem pedofilok. Legtöbb csak kihasznalja a a helyzetet ha úgy adódik, de ugyan úgy lefekszik egy kora beli nővel is ha epen az jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!